Andreea Raicu despre Thailanda şi planurile de viitor

De Unica.ro, pe

Andreea Raicu povesteşte despre planurile ei de viitor, pasiunea pentru călătorii, dar şi despre destinaţia ei preferată, Thailanda, pe care a vizitat-o recent pentru a realiza o şedinţă foto inedită…
…  pentru revista Unica.

Cum a fost pentru tine experienţa din Thailanda…  Ce şi unde ţi-a plăcut cel mai mult?

De fiecare dată ma simt la fel de bine. Ador această ţară şi felul în care mă simt acolo şi de aceea mă întorc cu mare plăcere de fiecare dată.

Care a fost cea mai mare provocare a acestui shooting?
Shooting-ul în sine având în vedere că era 3D…
 
Dacă ar fi să pleci în Thailanda mâine, unde ai vrea să mergi?
Chiang Rai! Nu am fost niciodată, dar am văzut fotografii făcute de Brăduţ Florescu (n.r. fost publicitar, care s-a îndrăgostit de Thailanda, unde locuieşte de doi ani) care m-au convins. În general când alegi Thailanda ca destinaţie, locurile la care te gândeşti sunt cele de la mare şi niciodată munte, dar de data asta am fost şi la munte unde a fost superb.

Ce ţi-ai cumpărat din această călătorie?
Daruri pentru cei dragi.

Spuneai că vacanţele în străinatate te îmbogăţesc… Călătoria aceasta a adus ceva nou în bagajul tău de experienţe?
O mulţime de imagini noi cu toate locurile frumoase în care am ajuns, am aflat  multe, am întâlnit oameni interesanţi… l-am cunoscut pe Brăduţ Florescu al cărui blog îl citeam de mult timp. Orice lucru nou e important. Uneori te ajută să evoluezi.

Ce i-ai cumpărat lui Tudor din Thailanda?
Lucrurile care ştiam că o să-i facă plăcere.

Care a fost primul mesaj pe care i l-ai trimis cand ai ajuns în Thailanda?
Nu i-am dat mesaj… l-am sunat 🙂

Cine/ce ţi-a lipsit cât ai fost plecată în această călătorie?
Timpul. Şi soarele. Totul a fost mereu pe fugă….aş fi vrut să fie mai mult timp. Iar soarele a fost foarte scump la vedere. A fost prima călătorie în Thailanda în care a plouat aproape tot timpul..

Ce proiecte/emisiuni pregăteşti pentru toamnă?
În televiziune încep cel de al treilea sezon al emisiunii Miss fata de la ţară.  La sfârşitul lunii august voi lansa o aplicaţie pe pagina mea de Facebook în care fanii/utilizatorii primesc consultanţă vestimentară personalizată. În paralel pregătesc un nou proiect care va fi lansat la sfârşitul lunii septembrie. Despre care deocamdata nu pot să vorbesc… de când ne cunoaştem cred că ştii deja că sunt superstiţioasă 🙂

Foto: Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!