Alege un stil de viaţă sănătos cu iPad!

De Iulia, Iuliana Nita, pe

Imaginaţia fără limite cu care am fost înzestraţi a dus la crearea unui număr impresionant de gadget-uri, iar în ultima perioadă…
… atenţia noastră a fost captată de  „o tabletă magică şi revoluţionară”, ce acum câteva zile şi-a lansat a doua variantă. Acum câţiva ani, nu am fi avut curaj să visam la acest dispozitiv, dar echipa Apple a riscat şi a avut numai de câştigat, deoarece mica minunăţie, ne-a cucerit pe toţi.

iPad-ul este versiunea de la Apple pentru notebook sau un iPod mai mare şi oferă o serie de aplicaţii ce pot fi folosite pentru organizarea rapidă şi uşoară a stilului de viaţă. Deşi iniţial a fost gândit pentru mediul de business, acest gadget simpatic se potriveşte perfect cu activităţile noastre zilnice.
 
Alege un stil de viaţă sănătos cu iPad!Dacă până acum ţi-ai păstrat gândurile cele mai ascunse pe pagini albe, într-o agendă clasică, a venit timpul să încerci iPad-ul pentru a transforma vechiul tău jurnal într-unul atractiv.

Aplicaţia My Secret Diary te invită să îţi păstrezi gândurile tainice într-o lume ce doar tu o poţi explora. Ce gândeşti, ce simţi, ce se întâmplă în viaţa ta? Păstrează gândurile, amintirile şi dorinţele tale într-un loc sigur, dinamic şi atractiv.

Alege un stil de viaţă sănătos cu iPad!Dacă îţi doreşti să găteşti spectaculos şi să îţi impresionezi musafirii sau familia, încearcă aplicaţia Big Oven Lite, ce îţi oferă 170.000 de reţete. Astfel vei avea la dispoziţie o bibliotecă imensă pentru preparate delicioase. Iar după ce vei gusta pe săturate din fiecare, programele iFitness HD îţi oferă suportul de care ai nevoie pentru a scăpa de kilogramele în plus sau doar pentru a-ţi menţine silueta.

Alege un stil de viaţă sănătos cu iPad!Cu ajutorul imaginilor, înregistrărilor video şi instrucţiunilor vei reuşi să slăbeşti sănătos şi să monitorizezi procesul în detaliu. Îţi doreşti cu siguranţă un antrenor personal care să te ajute în procesul de remodelare corporală, dar bugetul pe care îl implică se ridică la un nivel mult prea ridicat.

De aceea iPad-ul este soluţia perfecta pentru a avea propriul antrenor la un cost minim. Pentru un succes garantat, MyNetDiary vine în completarea aplicaţiei anterioare pentru a-ţi ţine caloriile sub control.

Pe lângă aceste avantaje, iPad-ul se poate transforma în consilierul tău personal de modă, pentru a te scuti de minutele pe care le pierzi în faţa oglinzii, combinând zeci de articole vestimentare. Aplicaţia te ajută să îţi alegeti accesoriile potrivite fiecarui eveniment.

Alege un stil de viaţă sănătos cu iPad!Dacă eşti dedicată site-urilor de modă, încercând să ţii pasul cu această lume extravagantă, iar make-up-ul şi modul în care îţi aranjezi părul zilnic sunt puncte esenţiale pentru tine, atunci Fashion Sketchbook va uni perfect piesele acestui puzzle.  Iar dacă nu ai reuşit încă să îţi updatezi ţinutele vestimentare, Zara Shop Online îţi oferă posibilitatea de a cumpăra online tot ceea ce îţi lipseşte.

În funcţie de personalitatea fiecăreia dintre voi, iPad-ul poate fi asortat cu o gentuţă special creată de cei  de la i-Luv pentru acest dispozitiv ingenios. Gentuţa are multe buzunare în care îţi poţi pune rujul, stiloul sau alte accesorii ce îţi fac ziua mai frumoasă.

Pentru a continua discuţia despre ingeniosul iPad, ce poate fi un cadou perfect pentru ziua de 8 Martie, vă invit pe pagina noastră de Facebook, www.facebook.com/classit.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!