A murit la scurt timp după balul de absolvire, iar acum toate fetele vor să îmbrace rochia pe care ea a purtat-o în acea seară

De Amelia Matei pe
Deși pentru majoritatea fetelor este un lucru normal să meargă la balul de absolvire, pentru Catherine Malatesta a fost un vis devenit realitate. Tânăra era bolnavă de cancer în ultima fază și fusese externată doar cu o zi înainte de eveniment.

Cât timp a stat în spital, Catherine și-a făcut întotdeauna temele, a ținut pasul cu colegii și a fost votată președintele consiliului elevilor.

Era foarte fericită că merge la bal deoarece cu doar câteva luni înainte nu era sigură că va mai apuca, din cauza bolii care avansa cu rapiditate.

În acea seară, Catherine a îmbrăcat o rochie albastră superbă pe care a purtat-o cu grație și eleganță, în ciuda bolii de care suferea. Și-a construit amintiri unice alături de prietenii și iubitul ei, care o însoțea.  Tânăra i-a povestit mamei apoi că în acea seară -a simțit cu adevărat frumoasă pentru prima dată.

Balul a avut loc pe 29 mai 2015, iar a doua zi Catherine a fost internată din nou într-un spital din Boston, unde s-a stins din viață pe 2 august.


Acum, în onoarea memoriei sale, prietenele îi poartă rând pe rând rochia de bal, în care Catherine s-a simțit cu adevărat frumoasă pentru prima și ultima dată.

„Mă face foarte fericită că fetele o onorează într-un mod atât de simplu, dar incredibil de emoționant. Poartă spiritul fiicei mele cu ele”, a declarat mama lui Catherine.

Citește și – „Această fetiță a murit demult. Dar ce mi-a zis, n-o sa uit niciodată”

Citește și – Povestea emoționantă a tinerei care a fost diagnosticată cu cancer. Ce a făcut în doar 13 zile

Foto – Facebook/ Catherine Malatesta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro