5 experiențe de neratat vara asta

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 mai 2016, 16:05
Cu atâtea concerte mari care se anunță în lunile următoare, e imposibil să nu ne gândim deja la vară! Abia așteptăm să ne vedem artiștii preferați, să descoperim locuri noi în oraș, să ne petrecem week-end-urile caniculare la terasă, cu un cidru de mere rece în față, sau să planificăm mici escapade, la munte ori la mare.

Dacă și tu ești nerăbdătoare și ai început să visezi deja la sezonul estival, azi îți propunem o listă cu 5 experiențe pe care nu ar trebui să le ratezi vara asta!

Un concert al unui artist mare

Sunt atâtea nume sonore care urmează să vină în România în lunile următoare încât ai de unde alege – Maroon 5, Sia, Years&Years, Hurts sau Röyksopp sunt doar câțiva dintre artiștii internaționali care vor cânta la noi în țară. La fel se întâmplă și cu festivalurile muzicale – avem festivaluri atât la munte, cât și la mare, atât în București, cât și în provincie. Chiar ai de unde să alegi!

Un festival stradal

Ne plac festivalurile care au loc direct în stradă pentru că reunesc adesea oameni cool, cu același tip de interese, iar activitățile pe care le poți încerca în cadrul unui astfel de eveniment sunt foarte variate. Dar, recunoaștem… unul dintre motivele pentru care adorăm festivalurile stradale e și acela că sunt un prilej perfect pentru a ne întâlni cu prietenii, a ne răcori la umbra unui copac, cu un pahar de cidru de mere servit cu gheață și a povesti câte și mai câte!

O petrecere pe acoperiș

Vara e anotimpul petrecerilor, dar nicio petrecere obișnuită nu se compară cu o petrecere pe acoperiș! Adună-ți prietenii, găsiți un acoperiș liber, decorați-l cu luminițe – dacă aveți o piscină gonflabilă, cu atât mai bine! – și dați startul petrecerii!

Un week-end distractiv în natură

La munte sau la mare, micile escapade dau tonul verii. Natura devine indispensabilă atunci când trăiești într-un spațiu urban, iar vara este momentul ideal pentru a te aventura, alături de prieteni, în mijlocul ei! Destinațiile posibile sunt nenumărate – de la aerul tare de pe Transfăgărășan și până la apusurile de poveste din Vama Veche.

Un party la piscină

Dacă în zilele de vară piscinele sunt destinația perfectă pentru relaxare, în nopțile de vară piscinele devin locul ideal de party! Muzică, prieteni, dans, distracție, un pahar de cidru răcoritor, servit cu gheață, poate chiar un film proiectat în aer liber și iată… te-ai încărcat cu energie pozitivă pentru încă o săptămână de muncă!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!