4 idei originale pentru a sărbători în stil mare Ziua Femeii

De Unica.ro, pe

Au mai rămas doar câteva zile până când vom sărbători Ziua Internațională a Femeii. Uneori, această ocazie trece pe lângă noi fără să o celebrăm așa cum se cuvine. Alteori, avem senzația că în fiecare an facem același lucru și ne-am dori ceva diferit.

Totuși, este o sărbătoare care poate fi transformată și într-o ocazie cu însemnătate aparte, în care să îți petreci timpul cu persoanele importante din viața ta și să te bucuri de compania lor. Dacă nu vrei ca anul acesta Ziua Femeii să fie o zi oarecare, iată câteva idei memorabile pentru a o sărbători:

Petrece-ți timpul cu mama ta

Ziua Femeii coincide și cu Ziua Mamei, așa că aceasta poate fi ocazia perfectă pentru a-i arăta recunoștința ta și pentru a petrece împreună un timp de calitate. Nu e nevoie să îi iei cadouri scumpe pentru a-i demonstra că o iubești. Este suficient să planifici o zi specială, în care să mergeți la un film, la SPA sau la un restaurant bun, să stați de vorbă și să apreciați timpul pe care îl aveți la dispoziție. Acest lucru nu numai că va crea o conexiune mai puternică între voi, dar s-ar putea să descoperi că puteți comunica mult mai bine decât ai fi crezut și că sfaturile ei îți oferă adeseori o perspectivă complet diferită asupra vieții.

Sărbătorește alături de prietenele tale

De cele mai multe ori, Ziua Femeii este sărbătorită în oraș, cu prietenele. Dacă vrei să scapi de aglomerația din localuri, să puteți sta la taclale până dimineața și să vă simțiți în largul vostru, poți planifica o seară cu fetele la tine acasă. Comandați ceva bun de mâncare, uitați-vă la un film, faceți schimb de melodii preferate și nu uita să condimentați seara și cu o degustare de bauturi fine, ca să vă relaxați și să vă simțiți la fel de bine ca într-un bar în care puteți savura cocktailuri delicioase.

Mergi la un eveniment dedicat femeilor

Dacă ți se întâmplă uneori să simți nevoia unei schimbări radicale în viața ta, nimic nu te va inspira la fel de mult ca poveștile impresionante ale altor femei care au reușit în viață. De Ziua Femeii se organizează numeroase evenimente de unde îți poți lua curajul și hotărârea de a face ce ți-ai dorit întotdeauna. Poți merge la o expoziție dedicată femeilor ori la o sesiune de dezbateri unde să asculți femei care au reușit să își urmeze pasiunile, care au devenit experte în domeniul în care lucrează sau care au depășit bariere sociale. Vei vedea cât de multe ai de învățat din experiențele lor.

Răsfață-te așa cum meriți

Profită de această zi pentru a te răsfăța așa cum nu ai timp să o faci în restul anului. Poate că îți dorești de mult să ajungi la un masaj, să mergi într-o excursie sau chiar să citești acea carte pe care ai cumpărat-o în urmă cu luni bune, dar pe care nu ai apucat încă să o citești. De Ziua Femeii îți poți acorda un timp să te relaxezi, să renunți la dietă și să te bucuri de o prăjitură cremoasă cu multă ciocolată. Una peste alta, să te bucuri de liniște fără ca nimeni să te deranjeze.

Material realizat in colaborare cu bauturaonline.ro!

Sursă foto: Shutterstock/Copyright:Stock Rocket

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!