10 Operații estetice bizare

De Libertatea.ro, pe
În ultimii ani, chirurgia plastică a câștigat din ce în ce mai mulți pacienți deoarece s-a adaptat cerințelor de înfrumusețare aflate într-o permanentă schimbare. Există câteva tipuri de intervenții estetice mai puțin cunoscute publicului larg care, deși par înspăimântătoare, nu sunt ocolite de cei care își doresc perfecțiune în viața lor. Iată care sunt acestea!

1. Corectarea lobilor auriculari
Este necesară persoanelor cu lobii auriculari despicați în urma purtării unor cercei grei. Sunt aplicate suturi foarte fine pentru reconstruirea fantei necesare suspendării cerceilor.
Recuperarea durează două săptămâni, cicatricea dispărând definitiv după câteva luni.

2. Decaparea abdominală
Este o tehnică nouă de liposucție care implică eliminarea totală a grăsimii abdominale pentru conturarea perfectă a mușchilor de la acest nivel. Procedura durează cam 2 ore, însă recuperarea se extinde pe o perioadă de câteva luni.

3. Implantul de mustață
Este o procedură extrem de populară în Turcia care urmărește stimularea creșterii părului facial. Părul este prelevat din alte regiuni anatomice și este transplantat în zona în care pacientul își dorește. Ulterior, acesta nu are voie să se bărbierească timp de 15 zile, iar în 6 luni se văd rezultatele finale.

4. Întinerirea scrotului
Este o procedură prin care se întinde pielea testiculelor astfel încât acestea să devină mai estetice. Se poate corecta, de asemenea, culoarea scrotului, în funcție de dorința exprimată de pacient.
Durează între 45 și 70 de minute, iar efectul este temporar (aproximativ o lună de zile), fiind necesare 6 ședințe pentru obținerea rezultatelor vizate.

Citește mai multe despre aceste operații estetice bizare, de care sigur nu ai mai auzit, pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!