Țara în care oamenii merg din propria inițiativă la închisoare

De Ioana Tătaru, pe
Nu pentru toți închisoarea este o sperietoare! De pildă, în Coreea de Sud, oamenii merg de bunăvoie după gratii. Pentru suma de 90 de dolari,  „deținuții” declară că se simt foarte bine și în siguranță. 

În închisoare, oamenii pot medita în liniște și se simt foarte bine

În Coreea de Sud, oamenii merg de bunăvoie după gratii, nu pentru că nu ar avea din ce să trăiască, ci pentru că este vorba închisori private, unde șederea se plătește. Mulți oameni merg acolo pentru a se odihni și a scăpa de stres, anunță Reuters.

Inchisoare

„Deținuții” plătesc aproximativ 90 de dolari pentru 24 de ore de detenție: „Această închisoare îmi dă un sentiment de libertate”, a declarat Park Hye-ri, un lucrător de birou, care a plătit această sumă pentru a-și petrece o zi în închisoare. În schimbul acestor bani, „pușcăriașilor” li se confiscă telefonul mobil și orice alt gadget, stau după gratii și dorm pe podea. Mai primesc o saltea de yoga, un caiet, un pix și o uniformă albastră. În preț, mai intră un terci cu ovăz pe care îl mănâncă dimineața, cartofi dulci la abur și un shake de banane la cină.

Prison Inside Me

Din anul 2013, unitatea „Prison Inside Me”, a găzduit mai mult de 2.000 de deținuți.

Citește și: -Fost militar, condamnat la peste 5.000 de ani de închisoare

-Un celebru gangster, care a inspirat mai multe filme de la Hollywood, a fost ucis în bătaie în închisoare

Sursă foto: Captură video Youtube, Shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!