Reacția unui medic la criticile lui George Buhnici: „V-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin ce chinuri trece o gravidă”

De Unica.ro, pe

Amin Zahra, un medic specialist Anestezie și Terapie Intensivă, a reacționat la declarațiile controversate ale lui George Buhnici, care a spus într-un interviu TV că el nu vrea să vadă femei cu celulită și vergeturi când merge la mare și că are noroc că soția lui „arată ca o minoră”.

Amin Zahra, un medic specialist, a vorbit pe pagina sa de Facebook despre chinurile prin care trec femeile gravide în cele nouă luni de sarcină, ca răspuns la declarațiile controversate ale vloggerului George Buhnici. De asemenea, medicul a adăugat că imperfecțiunile pe care le-a înșiruit fostul prezentator TV le are și mama sa și, cu siguranță, foarte multe femei, dar că nu aspectul fizic contează cel mai mult, ci conexiunea și iubirea dintre oameni.

Citește și: „Unde erați atunci când Oana Roman era batjocorită zilnic?”. Răzvan Popescu, de la Radio Zu, mesaj dur în contextul scandalului cu George Buhnici

Mesaje de Sfântul Ilie. Felicitări și urări pentru cei dragi!

Cristina Bălan, despre declarațiile lui George Buhnici: „Vergeturile sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ar trebui să îmi fie rușine?”

Andreea Marin, criticată după ce s-a afișat în costum de baie în mediul online. „Te știam o femeie decentă!”

Reacția unui medic la criticile lui George Buhnici: „V-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin ce chinuri trece o gravidă”

Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină. Să vedeți cu ce cicatrici rămân! Dar nimic nu mai contează în ochii mamei și a proaspătului tătic decât conexiunea care se creează între ei în momentul în care își țin în brațe copilul. Pentru acești părinți, singurul gând este… copilul lor să fie sănătos!

Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale! Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei. Pentru ea nu a fost mai importantă pielea imperfectă, dar atât de perfectă în ochii tatălui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastră pe lume. Și sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Dacă ar fi mers zi de zi la „săliță” cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos.

„Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume”

Mândria, satisfacția ei, nu stă într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi. Bucuria ei suntem noi: un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui. Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume. Cam despre asta este iubirea!!! Sunt un om realist și nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins, a mai spus medicul.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!