Iubitei lui Vladimir Putin i se cere să intervină pentru încetarea războiului din Ucraina. Ce poate ea să facă

Ultimul update Marți, 22 martie 2022, 11:46

Alina Kabaeva, iubita președintelui Rusiei, Vladimir Putin, denumită de presa internațională “Eva Brown” (n.r. – amanta lui Adolf Hitler) riscă să fie expulzată din Elveția. Fosta gimnastă și copiii pe care îi are cu liderul de la Kremlin se ascunde loc secret din Elveția, după ce trupele rusești au invadat Ucraina.

Potrivit publicațiilor străine, Alina Kabaeva ar fi rugată de prietenele ei să îl convingă pe Putin să renunțe la atacurile din Ucraina.

Prietenele Alinei o roagă să se ducă la Putin și să-l convingă să pună capăt războiului.El nu pare să asculte de nimeni, dar poate pe ea o ascultă. Putin este înconjurat de agenți de securitate. Alina nu știe dacă poate ajunge la el, iar chiar dacă va ajunge, nu este sigură că se va putea întoarce într-un loc sigur cu copiii – a spus o sursă pentru Page Six.

Citeşteşi: Oksana Shvets, o actriță faimoasă în Ucraina, a fost ucisă în bombardamentele din Kiev

Citeşte şi: Vila uneia dintre fiicele lui Vladimir Putin, ocupată de un activist francez. Ce vrea să facă bărbatul cu imobilul

Citeşte şi: Ultimul post TV independent din Rusia, închis. Jurnaliștii, în lacrimi înainte ca Putin să închidă postul

Citeşte şi: Un senator american cere asasinarea lui Vladimir Putin. Ce mesaj a transmis în mediul online

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Alina Kabaeva a fost afectată pe plan financiar de restricțiile SUA aplicate după începerea conflictului din Ucraina. Oficialii SUA au blocat complet averile unor oligarhi ruși, printre care se numără și  Yuri Kovalchuck, considerat bancherul personal al lui Putin și finanțatorul “din umbră” al iubitei președintelui rus.

Alina Kabaeva și Putin s-au cunoscut în 2001, pe când ea avea 18 ani și era gimnastă olimpică.

După terminarea carierei de gimanstă, Alina a intrat în politică, devenind membru al Dumei de stat și a primit funcția de conducere a companiei media gigant National Media Group, firmă ce îl are pe acționar pe Yuri Kovalchuck.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!