Cu ce se ocupa Cuza înainte să devină faimos. Nu o să crezi ce făcea concurentul de la Asia Express

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 13:59

Cuza, unul dintre concurenții Asia Express care luptă pentru marele premiu, a făcut un anunț neașteptat pentru fanii lui.

Concurenții Asia Express sunt în cursa pentru marele premiu de la finalul competiției. Doar patru echipe au rămas în cursă, acestea trebuind să parcurgă misiuni dificile din ultima țară unde se desfășoară concursul, Israel.

Printre probele prin care au trecut concurenții s-au numărat mersul pe bicicletă și împachetarea rufelor. Cuza și colegul său, Emi, au fost nemulțumiți de proba de la spălătorie. Spre surprinderea tuturor, Cuza a recunoscut că în trecut a lucrat într-un magazin de haine și nu rezonează cu misiunea.

Citește și: Ce pensie are Florin Piersic după o viață de teatru și film

Citește și: Noi mărturii împotriva lui Alec Baldwin. De ce este acuzat actorul

Citește și: „Mi se poate întâmpla oricând pe stradă”. Adda le-a povestit fanilor despre boala de care suferă

Citește și: Andreea Ibacka, la un pas să nască prematur primul copil. „N-am povestit asta atunci”

„Eu am lucrat în magazine de haine când eram adolescent”, a zis el, citat de SpyNews. „Știu cam care este principiul de împachetare, dar nu-mi place deloc”.

Când au ajuns la spălătoria de haine, o femeie le-a explicat concurenților ce trebuie să facă pentru a trece cu brio de probă. Cuza a fost apreciat de femeile care munceau la spălătorie, pentru abilitățile sale și rapiditatea cu care a lucrat.

Până la marea finală Asia Express au mai rămas câteva ediții. Concurenții au ajuns în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!