Andreea Ibacka, la un pas să nască prematur primul copil. „N-am povestit asta atunci”

De Unica.ro, pe

Andreea Ibacka (35 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară pe 5 octombrie 2021. Actrița a născut un băiețel. Andreea și Cabral (44 de ani) mai au o fetiță, Namiko, care va împlini 3 ani în decembrie 2021. Cu ocazia Zilei Internaționale a Prematurității, celebrată pe 17 noiembrie, actrița a dezvăluit că a fost „la un pas” de a naște prematur primul copil.

Andreea Ibacka, la un pas să nască prematur primul copil. „N-am povestit asta atunci”

„N-am povestit asta atunci, însă în 2018 am fost la un pas de a naște prematur. Aveam 27 de săptămâni de sarcină, un copilaș de aproximativ 1 kg în burtică și eram în «vacanță» în Malta. Timp de câteva zile am avut contracții aproape fără pauză. Dese, regulate, așa cum nu ți-ai dori să apară înainte de termen”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Andreea Ibacka, la un pas să nască prematur primul copil. „N-am povestit asta atunci”

„Pe insulă am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit, trăind tot timpul cu senzația că aplicația mea de sarcină îmi oferă mai multe informații prețioase decât personalul de gardă cu care am interacționat la «cel mai bun spital privat de-al lor»”, a continuat.

„M-au anunțat că urma să nasc în noaptea respectivă și apoi m-au trimis înapoi la hotel, pentru a nu se complica cu o turistă cu probleme de sarcină. Pe ieșire «m-au liniștit», în schimb, spunându-mi că «sunt șanse ca bebelușul să supraviețuiască»”, a completat.

„M-am întors în România și, cu multă grijă din partea doctorului meu, cu rugăciuni, cu tratament, cu repaus la pat timp de 6 săptămâni, am născut peste termen (la 41 de săptămâni) o fetiță perfect sănătoasă. Știu, sunt un caz norocos!”, a încheiat actrița.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

Până la acest moment, Cabral și Andreea nu au dezvăluit ce nume au ales pentru fiul lor. Perechea a ales cu greu și numele fiicei lor, nu înainte de naștere, ci după. „Namiko, «copilul valurilor», un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, scria Andreea în decembrie 2018, pe blogul personal.

Andreea și Cabral au aniversat 10 ani de mariaj pe 1 iunie 2021. Perechea a întâmpinat și dificultăți pe parcursul trecerii acestor ani. Cuplul s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

La Antena Stars, vara aceasta, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor”.

„Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!