Ce pensie are Florin Piersic după o viață de teatru și film

De Unica.ro, pe

Actorul Florin Piersic (85 de ani) este unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori de teatru și film ai României. Piersic și-a dedicat întreaga viață scenei de teatru și televiziunii, activând în domeniul artistic de peste 60 de ani.

Marele artist continuă și astăzi, la onorabila sa vârstă, să profeseze cu aceeași dăruire, și susține diverse spectacole ori de câte ori are prilejul.

Oamenii îl iubesc pe Florin Piersic pentru charisma sa, iar de când s-a pesnionat, multe persoane s-au întrebat câți bani primește lunar lgendarul actor după o viață de teatru și film.  Potrivit publicației Fanatik, marele Piersic încasează lunar pensia de 2.000 de lei, la care se adaugă o indemnizație de merit, din partea Uniunii Teatrale din România, în valoare de 2.700 lei.

Citeşte şi: Scrisoarea lui Florin Piersic pentru public, la aniversarea de 85 de ani. „Copii, e prea multă tristețe în lume”

Citeşte şi: Vești triste pentru fanii lui Florin Piersic. De ce nu mai poate juca îndrăgitul actor

Citeşte şi: Secretul lui Florin Piersic: cum se menține actorul la 83 de ani

Citeşte şi: Florin Piersic, mesaj pentru fani după ce s-a spus că ar fi murit

Florin Piersic nu poate sta departe de scenă

La începutul lunii noiembrie, marele actor annuța că va pleca în Belgia, timp de trei zile, pentru un juca într-o piesă de teatru, iar mai apoi, se va duce în Dubai pentru a filma o emisiune specială de Crăciun.

„Vineri plec în Belgia, unde voi sta trei zile și voi avea spectacol cu piesa ‘Străini în noapte’. Urmează pentru mine o perioadă agitată, pentru că, în luna decembrie, voi merge în Dubai, la invitația lui Dan Negru, vom filma emisiunea de Crăciun, care deja a devenit tradițională. De această dată, voi pregăti telespectatorilor o surpriză și voi comenta fotografiile pe care le-am făcut, de-a lungul anilor, în timpul călătoriilor petrecute în străinătate.

Mă voi întoarce la Bruxelles, după doi ani de la ultimul recital pe care l-am susținut, în fața românilor de acolo. În ciuda problemelor cauzate de pandemie, mi-a dat telefon domnul Ciprian, organizatorul evenimentului, care mi-a spus că nu poate amâna spectacolul, pentru că toată lumea s-a bucurat că vin să joc acolo. Sunt fericit că oamenii mă iubesc, în continuare, așa cum vă iubesc și eu pe voi toți, iar emisiunea pe care v-o pregătesc de Crăciun va sta și ea, mărturie”, a declarat Florin Piersic pentru sursa amintită mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!