Scrisoarea lui Florin Piersic pentru public, la aniversarea de 85 de ani. „Copii, e prea multă tristețe în lume”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 ianuarie 2021, 10:46
Pe 27 ianuarie 2021, Florin Piersic împlinește 85 de ani. Cu această ocazie, artistul a publicat pe contul său de Facebook o scrisoare emoționantă pentru public, scrisoare care a fost distribuită de sute de oameni și a strâns aproape o mie de comentarii.

Scrisoarea lui Florin Piersic pentru public, la 85 de ani

„SCRISOARE CĂTRE VOI
În cateva zile, împlinesc marele 85. Voi stiți ca n-am avut niciodata rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori si mai ales actrițe care parca sunt născuti pe 29 februarie, așa că înainteaza în vârsta o data la patru ani.
De fapt, dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranță, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!
An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul m-ati sărbătorit, m-ați răsfățat, m-ați aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate si toata iubirea voastra, cu recunostiință.
În teatru, indiferent ce se intampla in viata actorilor de pe scena, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie sa fie acolo, sa intre in pielea personajelor lor , sa va aduca un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în coltul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întalnire, pentru că știți că a devenit aproape o tradiție sa imi petrec ziua de nastere pe scenă, cu voi alaturi. M-am gândit mult la asta.
Și acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată partenera a mea se zbate acum între viață și moarte, din acelasi motiv. Va spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbatoriri.
Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puțin.
Anul asta este anul Vărsatorului, așa că sunt convins că ne așteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericita. VA ROG să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul facem o sărbatorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc! E o promisiune! Vă pup cu dragoste!”

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro