De ce își ascund relația Gina Pistol și Smiley

De Mădălina Manole pe 17 ianuarie 2018
Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Gina Pistol și Smiley se iubesc și sunt împreună, cu toate că niciunul dintre ei nu a dorit să confirme acest lucru și, probabil, nu o vor face prea curând.

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă și foarte bine ascunsă poveste de dragoste de aproximativ un an, timp în care au reușit să țină totul secret. Cu toate acestea, cei doi au fost surprinși plecând împreună în Thailanda, acolo unde încă se află, încă, în vacanță, și, se pare, conform Libertatea.ro, care citează surse apropiate cuplului, că au avut un motiv bine întemeiat să rămână discreți în privința relației lor.

Conform surselor, întocmai Smiley i-ar fi pus în vedere Ginei, încă din primele zilei ale relației, să păstreze ascunsă povestea de dragoste, în primul rând pentru că doar așa va fi de lungă durată, și, în al doilea rând, pentru a nu aduce vreun prejudiciu carierei acestora, având în vedere că ambii au în prezent contracte la posturi tv concurente.

Chiar dacă nu au recunoscut până acum, Gina Pistol a fost surprinsă de mai multe ori la concertele lui Smiley și, în plus, postările sale au dat-o de gol, dar și declarațiile prietenilor. 

Citește și – Exclusiv. Ce a declarat Laura Cosoi despre relația Ginei Pistol cu Smiley

Citește și – Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță împreună. Cum au fost surprinși de paparazzi

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge