Exclusiv. Ce a declarat Laura Cosoi despre relația Ginei Pistol cu Smiley

De Mădălina Manole pe 13 noiembrie 2017

Zvonurile că Smiley și Gina Pistol ar fi împreună nu contenesc, iar dovezile poveștii de dragoste, deocamdată neconfirmată de cei doi, continuă să condimenteze presa mondenă.

Surpinsă la un eveniment monden alături de soț, am stat de vorbă cu Laura Cosoi despre a doua carte de bucate pe care se pregătește să o publice și, totodată, am întrebat-o despre relația pe care o are cu Gina Pistol, dacă între cele două există resentimente, având în vedere că se zvonește că aceasta are o relație cu Smiley, fostul său iubit: “Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!” – a declarat Laura Cosoi, în exclusivitate, pentru Unica.

Laura Cosoi

Laura Cosoi alături de soțul său, Cosmin Curticăpean

Frumoasa actriță nu a negat relația celor doi, dar nici nu a dorit să discute mai mult pe această temă. În timpul interviului pe care ni l-a acordat Gina Pistol și Laura Cosoi nu doar că s-au salutat, dar s-au și îmbrățișat puternic și s-au pupat, schimbând rapid câteva cuvinte, semn că între cele două nu există divergențe sau motive de nemultumire.

Totodată, am profitat de ocazie pentru a afla care este secretul siluetei Laurei, având în vedere că gătește zilnic și preparatele sale arată absolut delicios: “Îmi cunosc foarte bine organismul. Mănânc încet și conștient și fac un adevărat ritual din fiecare masă. În plus, merg săptămânal la sala de sport.”

Laura Cosoi

Citeste și – Nu a vrut să recunoască relația cu Smiley, dar acum s-a dat de gol. Ce a postat Gina Pistol pe Facebook

Citeste și – Laura Cosoi, la doi ani de la nuntă: „Copiii vin atunci când trebuie, când suntem pregătiți“

Sursa foto: Arhiva Unica, Facebook

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie