Cum și-a cerut un artist tatuator iubita în căsătorie

Vinny Capaldo- Smith, un artist tatuator din Colorado, a dus conceptul de „cerere în căsătorie” la un alt nivel. Bărbatul a decis să o ceară în căsătorie pe Brooke, iubita lui, după ce a rugat-o să îi facă un tatuaj pe picior.

În momentul în care Vinny și-a ridicat pantalonii, Brooke a fost foarte surprinsă să descopere că acesta avea un nou tatuaj, însoțit de întrebarea „Vrei să fii soția mea?” și două variante de răspuns – „Da” sau „Nu”.

Emoționată până la lacrimi, tânăra a răspuns afirmativ cererii în căsătorie și a bifat răspunsul cu roșu în căsuța corespunzătoare.

„Vinny mereu îmi spunea că își dorea ca eu să îi fac un tatuaj. Așa că m-a prins și mi-a zis că asta este ziua. Am desenat o inimă simplă pe gleznă ca să fiu surprinsă cu un inel frumos și cu un viitor soț! Sunt atât de fericită!”, a povestit apoi Brooke pe pagina sa personală de Facebook.

La rândul lui, bărbatul spune că tatuajul inedit a fost inspirat de un desen pe care l-a făcut Brooke. „Ea a făcut acest desen într-o seară la cină pe un șervețel de hârtie, iar eu am l-am reprodus printr-un tatuaj”, explică Vinny.

Cei doi îndrăgostiți, care și-au programat nunta pentru toamna lui 2018, se gândesc serios să își tatueze pe piele și niște clopote de nuntă.

Citește și – Cerere în căsătorie la înălțime: o stewardesă a spus „Da!” la 10.000 de metri altitudine

Citește și – Și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de doar 8 dolari. Răspunsul femeii este o lecție de viață

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: