Cum și-a cerut un artist tatuator iubita în căsătorie

Vinny Capaldo- Smith, un artist tatuator din Colorado, a dus conceptul de „cerere în căsătorie” la un alt nivel. Bărbatul a decis să o ceară în căsătorie pe Brooke, iubita lui, după ce a rugat-o să îi facă un tatuaj pe picior.

În momentul în care Vinny și-a ridicat pantalonii, Brooke a fost foarte surprinsă să descopere că acesta avea un nou tatuaj, însoțit de întrebarea „Vrei să fii soția mea?” și două variante de răspuns – „Da” sau „Nu”.

Emoționată până la lacrimi, tânăra a răspuns afirmativ cererii în căsătorie și a bifat răspunsul cu roșu în căsuța corespunzătoare.

„Vinny mereu îmi spunea că își dorea ca eu să îi fac un tatuaj. Așa că m-a prins și mi-a zis că asta este ziua. Am desenat o inimă simplă pe gleznă ca să fiu surprinsă cu un inel frumos și cu un viitor soț! Sunt atât de fericită!”, a povestit apoi Brooke pe pagina sa personală de Facebook.

La rândul lui, bărbatul spune că tatuajul inedit a fost inspirat de un desen pe care l-a făcut Brooke. „Ea a făcut acest desen într-o seară la cină pe un șervețel de hârtie, iar eu am l-am reprodus printr-un tatuaj”, explică Vinny.

Cei doi îndrăgostiți, care și-au programat nunta pentru toamna lui 2018, se gândesc serios să își tatueze pe piele și niște clopote de nuntă.

Citește și – Cerere în căsătorie la înălțime: o stewardesă a spus „Da!” la 10.000 de metri altitudine

Citește și – Și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de doar 8 dolari. Răspunsul femeii este o lecție de viață

Foto – 123rf

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: