Și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de doar 8 dolari. Răspunsul femeii este o lecție de viață

Atunci când doi oameni se iubesc, gândul căsătoriei persistă în aer și, inevitabil, apar și scenariile legate de o viitoare cerere în căsătorie. Iar inelul oferit reprezintă cel mai important simbol care marchează acest eveniment, motiv pentru care majoritatea oamenilor obișnuiesc să cheltuie sume importante de bani pe bijuterie.

Citește și – I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Ce s-a întâmplat 10 ani mai târziu

Dar atunci când doi oameni se iubesc și vor să se căsătorească, cât de mult contează valoarea unui inel? În cele din urmă, nu este vorba despre cât de mult a costat inelul sau rochia, ci despre legătura dintre doi oameni.

Când Rob Reading, un bărbat din Canada, a hotărât să își ceară iubita de soție după patru ani de relație, în loc să cheltuie o avere pe un inel cu diamant, a decis să facă ceva mai simplu.

Într-o zi, în timp ce își făcea cumpărăturile dintr-un supermarket, a găsit un inel de tinichea, care costa doar 8,8 dolari, și a decis să îl cumpere pentru a o cere în căsătorie pe Emily Hardman.

Unii dintre voi poate vă întrebați care a fost răspunsul femeii după ce a văzut acel inel ieftin. Unele femei ar fi respins cu siguranță cererea în căsătorie.

Dar în ciuda standardelor și a așteptărilor legate de valoarea inelelor de logodnă, răspunsul ei a fost neașteptat. Când Rob a cerut-o pe Emily de soție în drumeția lor în Sedona Verde Valley, răspunsul ei a fost „Da!”.

Odată logodiți, cei doi au vrut să își unească destinele cât mai repede. Nu au vrut să aștepte un an întreg pentru a pregăti marele eveniment. Așa că, Rob și Emily au decis să facă ceea ce alți oameni ar numi nebunie curată.

Ei au decis să se căsătorească imediat. În doar cinci zile mai exact! Cu inelul de 8 dolari pe degetul ei, Emily și-a scos telefonul și a început să caute o locație de închiriat pentru ceremonie. După ce au decis să își planifice nunta în doar o săptămână, lucruri precum florile sau cadourile au fost scoase din ecuație. Au găsit locația de nuntă, apoi au trimis invitații apropiațiilor pe telefon.

Deși cinci zile este un timp destul de scurt ca să se aștepte ca toată lumea să fie pregătită să participe la marele eveniment, au venit mai mulți oameni decât se aștepta cuplul.

Emily a purtat în ziua nunții un top din dantelă pe care îl avea deja și o fustă din tulle, pe care mama ei i-a făcut-o special pentru acest eveniment.

Niciun invitat nu a observat lipsa florilor de pe mese ori faptul că Rob a purtat singurul costum pe care îl avea în garderobă. În schimb, a fost o zi plină de dragoste și celebrare, iar Emily crede că, dacă ea poate planifica o nuntă într-o săptămână, oricine poate să o facă.

Citește și – Cerere în căsătorie la înălțime: o stewardesă a spus „Da!” la 10.000 de metri altitudine

Foto – 123rf

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: