Cum anulezi un e-mail pe care l-ai trimis din greșeală

De câte ori nu ți s-a întâmplat să trimiți din greșeală un e-mail, să regreți că i-ai scris unei persoane sau să sesizezi o greșeală în e-mail abia după ce ai dat „Send”? Din fericire, există o funcție, care să te ajute în astfel de situații.

Citește și – Cinci adevăruri despre telefonul tău mobil pe care producătorii le țin ascunse

Funcția „Undo Send” permite revenirea la mesaj în 30 de secunde de la apăsarea butonului „Send”, dacă folosești Gmail sau Microsoft Outlook. Cum funcționează?

Pentru început, trebuie să activezi „Undo Send”. Pentru a face acest lucru, mergi la opțiunea „Settings”, apoi în secțiunea „Labs”, caută în lista „Undo Send” și optează pentru „Enable”. Salvează modificările. Apoi, mergi din nou la „Settings”, selectează „General” și „Undo Send”, iar la final selectează perioada de anulare a mesajului de 30 de secunde.

După activarea funcției, atunci când trimiți un mesaj, va apărea și opțiunea „Undo” alături de „View message”.

Și dacă utilizezi Microsoft Outlook poți opta pentru „Unsend”, mergând în meniu la secțiunea „Tools”. De acolo, selectează „Rules and Alerts”, dă click pe „New Rule”, alege „Start from a blank rule”, apoi „Check messages after sending”. Mai departe, apasă click pe „Next” până ajungi la pagina „Select actions”.

Bifează iconița „defer delivery by a number of minutes”, care va activa opțiunea și vei putea alege numărul de minute, de la 1 la 120, timp în care mesajul tău va rămâne în Outbox, iar apoi selectează „Finish”.

Citește și – Află acum cine te sună cu număr necunoscut

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: