Cine este fostul soț al lui Meghan Markle

De Amelia Matei pe
Toată lumea a auzit despre relația Prințului Harry cu Meghan Markle, însă puțini sunt cei care știu cine este fostul soț al actriței din „Suits”.

Meghan a fost căsătorită cu producătorul de televiziune Trevor Engelson, de care a divorțat în 2013, după doi ani de căsnicie. S-au cunoscut în 2004, când amândoi erau la începutul carierei în televiziune și s-au căsătorit șapte ani mai târziu, în 2011, în Ocho Rios, Jamaica.

Cuplul proaspăt căsătorit a locuit la Los Angeles, însă nu pentru mult timp. Cu puțin timp înainte de nuntă, Meghan începuse filmările pentru „Suits” și făcea naveta între LA și Toronto, acolo unde au loc filmările. În schimb, Engelson  a rămas în căminul conjugal pentru a fi aproape de Hollywood.

După doi ani, căsnicia lor a luat sfârșit din cauza distanței dintre soți. Meghan și Trevor s-au separat la începutul lui 2013, urmând ca apoi să divorțeze în luna august a aceluiași an. Cea care a intentat divorțul a fost Meghan Markle, „diferențele ireconciabile” fiind motivul invocat de ea.

După divorț, actrița s-a mutat definitiv în Toronto, iar Trevor a rămas în fostul cămin conjugal.

Acum, la patru ani de la divorț, noua relație de iubire a fostei soții l-a inspirat pe Trevor să producă un show de televiziune despre cum este să fii părăsit pentru un prinț. Este important de știut că acest show tv este o ficțiune și, din ce spune Trevor, nu are nicio legătură cu relația dintre Meghan și Prințul Harry.

Se pare că ideea acestui show a pornit de la o conversație pe care Trevor Engelson a avut-o cu un alt producător, Dan Farah, despre cum ar fi dacă el și Markle ar fi avut copii și ar fi fost nevoit să împartă custodia cu familia regală.

Momentan nu există o dată fixă de lansare a show-ului de televiziune.

Citește și – Cum a reacționat Meghan Markle după ce a fost întrebată dacă vrea să se căsătorească cu Prințul Harry

Citește și – Ce titlu regal va purta Meghan Markle dacă se va căsători cu Prințul Harry

Foto – Hepta

Reacția Danei Rogoz după discuția despre vaccinare dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu

Reacția Danei Rogoz după discuția despre vaccinare dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu