Ce titlu regal va purta Meghan Markle dacă se va căsători cu Prințul Harry

De Mihaela Dobre pe 05 aprilie 2017
Cum există deja speculații legate de o logodnă între Meghan Markle și Prințul Harry, tot mai multă lume a început să se întrebe ce titlu va primi actrița dacă va intra în familia regală britanică.

Citește și – Prințul Harry și iubita lui, Meghan Markle, se mută împreună într-un palat

Specialiștii spun că în cazul în care Meghan se va căsători cu Prințului Harry, aceasta ar deveni o prințesă. Mai exact, actrița ar fi Alteța Sa Regală Prințesa Henry de Wales, dat fiind faptul că Harry este Alteța Sa Regală Prinț Harry de Wales.

Însă, la fel ca în cazul lui Kate Middleton, care nu s-a născut cu sânge albastru, lui Meghan nu i se va adresa nimeni cu Prințesa Meghan Markle. Titlul de prințesă merge astfel doar la cele născute în Monarhia Britanică, bucurându-se de această titulatură doar Prințesele Charlotte, Eugenie și Beatrice.

Cel mai probabil, după căsătorie, Harry va primi un ducat, așa cum s-a întâmplat și în cazul Prințului William, devenit Duce de Cambridge. Așadar, Meghan ar fi, de fapt, o ducesă.

Istoricul regal Lloyd Webber crede că Meghan și Harry vor deveni, după căsnicie, Ducii de Sussex, titlu diponibil încă din 1843. Alte variante posibile ar fi Ducii de Clarence sau Ducii de Buckingham, ambele titluri fiind disponibile, însă prima este cea mai viabilă.

În cazul actriţei americane, titulatura oficială va fi Alteţa sa Regală Meghan, Ducesa de Sussex.

În ceea ce privește formalitatea de la Casa Regală pentru un astfel de eveniment, Prințul Harry va cere permisiunea Reginei Elisabeta a II-a pentru a se căsători cu Meghan Markle. Odată acordată, cuplul își va putea oficializa relația, urmând să le fie atribuite și titlurile regale.

Citește și – Ce a făcut prințul Harry pentru a-și impresiona iubita. Prietenii lui au fost șocați

Foto – Hepta

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară