Ce nume va folosi Prințul George la școală

Prințul George va merge din această toamnă la școala Thomas Battersea. Marea întrebare a fanilor casei regale britanice este cum va fi trecut în catalog moștenitorul tronului Marii Britanii.

În vara lui 2013, când a venit pe lume, prințul George a primit numele de George Alexander Louis. De atunci toată lumea i se adresează Prințul George.

Ca stră-strănepot al reginei Marii Britanii și ca nepot al Prințului De Wales, George a primit și titlul de Atleța Sa Regală, ceea ce înseamnă că nu are nevoie să folosească neapărat un nume alături de cele 3 prenume pe care le are.

Site-ul casei regale britanice însă menționează că descendenții Reginei pot folosi, la nevoie numele de Mountbatten-Windsor.

Lucrurile sunt mai complicate decât par. La înrolarea în armată, prințul William și prințul Harry au ales să fie trecuți, în mod oficial drept William Wales și Harry Wales, preluând titlul tatălui lor.

Cel mai probabil, prințul George va fi trecut în registrele școlii drept George Mountbatten-Windsor sau George Cambridge.

Sursa foto Northfoto

Citește și Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la aniversarea Reginei Elisabeta

Citește și De ce poartă Prințul George doar pantaloni scurți

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: