Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la aniversarea Reginei Elisabeta

Zilele trecute a avut loc tradiționalul eveniment Trooping the Colour, care coincide de altfel și cu sărbătorirea oficială a zilei de naștere a Reginei Elisabeta. Monarhul britanic a împlinit 91 de ani în aprilie, însă tradiția cere ca petrecerea publică să fie organizatăîntr-o zi de sâmbătă cu vreme frumoasă, din luna iunie.

Familia Regală s-a alăturat spectacolului aviatic, însă adevăratele vedete au fost încă o dată cei doi copii ai Ducilor de Cambridge – Prințul George și Prințesa Charlotte.

Cei doi copii au reușit să capteze întreaga atenție atât a invitaților și fotografilor, cât  și a părinților.

La eveniment, Charlotte  a purtat o rochiţă roz, iar George cămaşă alb-unt şi pantaloni cu bretele şi nu s-au putut concentra prea bine pentru fotografiile de grup. În schimb, după toate aceste „rigori”, micuții au fost fascinați de aeronavele Forțelor Aeriene Britanice.

Regina Elisabeta nu a uitat însă de momentele tragice care au îndoliat Marea Britanie în ultimele săptămâni și a adresat public profunde regrete față de victimele atentatelor din Manchester și Londra, precum și a celor din incendiul din Grenfell Tower: „Astăzi este în mod tradițional o zi de sărbătoare. Totuși, anul acesta, este dificil să scăpăm de o stare națională de sobrietate.”

Descoperă, în galeria foto de mai sus, mai multe imagini cu George și Charlotte de la aniversarea Reginei Elisabeta!

Citește și – De ce poartă Prințul George doar pantaloni scurți

Citește și –De ce își îmbraca Kate Middleton copiii cu aceleași haine

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: