Cât de uşor ţii dietă în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar, pe

Vrei să ţii o dieta de înfometare? Ţi-ai propus să slăbeşti şi a mânca mai puţin este soluţia? Află dacă zodia te ajută sau nu…
Berbec: Ai arderile foarte puternice, ceea ce ţi-ar putea cauza neplăceri la stomac în cazul foametei prelungite. Aşa că mai bine alegi un regim cu mâncat puţin, şi dietetic dar des, din 3 în 3 ore.

Taur: Să ţii regim sau post e o adevărată provocare pentru tine. Vitalitatea te susţine să rezişti la privaţiuni, dar eşti pofticioasă, aşa că pentru a slăbi ai nevoie de o motivaţie foarte puternică.

Gemeni: Dacă te iei cu treaba, cu vorba sau cu cititul s-ar putea să uiţi să mănânci, aşa că regimul ar putea fi floare la ureche. Vitalitatea ta nu e totuşi excepţională, aşa că ai nevoie să mănânci îndeajuns ca să ai energie.

Rac: Destul de dificil sa ţii regim de înfometare. Mult mai sănătos şi eficient pentru tine este să încerci un regim disociat, în care mănânci cât vrei, dar numai anumite lucruri, neamestecat.

Leu: Dacă este alegerea ta personală să nu mănânci, ambiţia ta se pune în mişcare şi rezisti. Dacă e vorba de privaţiuni dinafară, protestezi cu vehemenţă. La urma urmei, faci numai ce vrei tu, nu?

Fecioară: Chiar dacă îţi place să deguşti bunătăţi, eşti perfect capabilă să te abţii, la o adică. Mai ales că ai intestinul subţire sensibil, nu şi-e greu să renunţi la mâncărurile grele sau indigeste.

Balanţă: Destul de greu, pentru că iubeşti confortul, iar la capitolul confort intră şi cel al burţii. Ai putea să renunţi la grasimi, dar mult mai greu la dulciuri. Privaţiunile te pot face morocănoasă.

Scorpion: După cum ştiu cei care te cunosc, nu există provocare cu care să nu te poţi lua în piept. Asta include şi dieta. Dacă iei o hotărâre fermă, nimic nu te poate împiedica să te ţii de ea.

Săgetător: Pentru tine e de preferat să slăbeşti făcând sport şi arzând din calorii decât abţinându-te de la mâncare. O dietă simplă, de bun simţ, ar trebui să fie suficientă. Altfel, foamea nu e pentru tine.

Capricorn: Eşti pe locul întâi la zodiile capabile să reziste la privaţiuni. Să nu mănânci, sau să mănânci foarte puţin face parte din dieta ta cea mai la îndemână. Nu e cea mai sănătoasă, dar funcţionează.

Vărsător: Şi tu rezişti bine la foame, mai ales dacă îţi găseşti ceva interesant sau important de făcut, nici nu ştii când a trecut timpul fără să mănânci. Important este să te hidratezi şi să nu uiţi de crudităţi.

Peşti: La tine funcţionează principiul: „Dacă e musai, cu plăcere!” Altfel nu te-ai supune de bună voie la un regim de înfometare. Mai bine alegi o dietă echilibrată, cu mai puţine calorii.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!