Alexandra Ungureanu, despre referendum: “Prietenii mei gay au nevoie de respect, nu de interdicții”

De Unica.ro pe 28 septembrie 2018
Referendum familie. Referendumul pentru

modificarea Constituţiei, astfel încât familia să se întemeieze pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, nu între soţi, cum prevede în formula actuală, va avea loc pe 6 și 7 octombrie. Alexandra Ungureanu s-a alăturat campaniei online demarate de organizația MozaiQ pentru boicotarea referendumului.

Alexandra Ungureanu a transmis printr-un mesaj video că nu va participa la referendumul pentru redefinirea familiei în constituție: “Nu cred că iubirea este un privilegiu. Este o valoare care definește omenirea de la început și la care toți avem dreptul. Nu merg la referendum pentru că prietenii mei gay au nevoie de respect, nu de interdicții. Iubirea nu se votează.

Senatul a adoptat, marţi, 11 septembrie, proiectul de lege privind modificarea Constituţiei, astfel încât familia să se întemeieze pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, nu între soţi, cum prevede, în formula actuală, articolul 48 al legii fundamentale. Această hotărâre poate deveni definitivă doar prin referendum, anunțat de autorități că va avea loc pe 6 și 7 octombrie.

Citește și:

Ce părere are Amalia Enache despre referendumul pentru redefinirea familiei

REFERENDUM FAMILIE. Ce înseamnă referendumul pentru redefinirea familiei. Tu ce votezi? | SONDAJ

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"