(P) Acum poți avea culoarea de păr la care ai visat dintotdeauna! Descoperă noua gamă de culori LONCOLOR GoCrazy!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 17:34
De acum încolo, culoarea perfectă de păr, cea la care ai visat dintotdeauna, nu mai este ceva imposibil de obținut! Descoperă noua gamă de culori semipermanente pentru păr LONCOLOR GoCrazy!

Special creată pentru a-ți oferi nuanțele la care ai visat mereu și pentru a te bucura oricând de un look actual și creativ, gama LONCOLOR GoCrazy! cuprinde 11 maști (creme) colorante, un set de decolorare, cremă fără amoniac, și o mască Pasteliser Mix.

Formula profesională unică a măștii (cremă) LONCOLOR GoCrazy! te ajută să obții culori radiante, vibrante, care se estompează în timp, pentru ca tu să poți experimenta din nou și la următoarea colorare.

Având la bază ulei de jojoba și glicerină, formula sa îngrijește în profunzime părul, chiar și în timpul vopsirii, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat.

Aplicată pe tot părul, pe șuvițe sau ca efect ombré, masca (cremă) colorantă semipermanentă LONCOLOR GoCrazy! este dedicată personalităților puternice, nonconformiste, care vor să iasă în evidență oricând și oriunde.

Bucură-te de intensitatea culorilor, lasă-ți imaginația liberă și îndrăznește să ieși în evidență!

Obține nuanțări pastelate multiple, cool & stylish amestecând masca (cremă) colorantă LONCOLOR GoCrazy! cu masca Pasteliser Mix, conform recomandărilor noastre și după creativitate ta!

Pentru acuratețea și rafinamentul nuanțelor pastelate, recomandăm aplicarea mixului de colorare – mască (cremă) colorată & Pasteliser Mix doar pe păr decolorat în prealabil sau pe păr deschis la culoare.

Setul LONCOLOR GoCrazy! – cu cremă decolorantă – se poate utiliza atât pentru crearea de șuvițe contrastante, cât și pentru decolorarea completă și uniformă a părului. Formula profesională a cremei decolorante, fără amoniac, acționează rapid și permite o decolorare intensă, cu până la 7 tonuri!

Masca (cremă) colorantă semipermanentă pentru păr, FĂRĂ AMONIAC și FĂRĂ OXIDANT îngrijește părul chiar in timpul colorării obținând rezultate excepționale.

Ieși din tipare și încearcă și tu nuanța preferată din noua gamă LONCOLOR GoCrazy!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!