(P) 2 EXPERIENȚE CARE NE ADUC O STARE DE BINE SUB ACELAȘI CONCEPT

De unica pe
Să iei masa în oraș cu prietenii sau familia, să te distrezi la un joc de bowling alături de cei dragi… Activită

ți care te scapă de cotidian și îți aduc în interior o stare de echilibru și de bine. Ne-am dorit să simțim zilnic vibe-ul acesta și să oferim oaspeților o experiență completă.

#FunDining, o revoluție în experiența oaspeților

trickSHOT este un concept de fine dining și distracție cartografiat până la ultimul detaliu pentru a atinge acea exigență nerostită a oaspetelui: starea de bine!

Muzică, terase deasupra forfotei capitalei cu look de grădină urbană, un spațiu generos cu lumini calde, în care poți naviga cu privirea, și o bucătărie deschisă, unde poți trage cu ochiul la îndemânarea bucătarilor. Totul, pentru ca fiecare oaspete să experimenteze vibe-ul trickSHOT în orice clipă.

De aceea, locațiile noastre din Mega Mall și din Promenada Mall își păstrează unicitatea și sunt atipice restaurantelor de mall, întrucât am investit în spații suficient de mari și de aerisite, astfel încât să putem mixa perfect două ingrediente: gastronomia internațională rafinată și distracția (prin zona de entertainment extinsă cu piste de bowling, mese de biliard, snooker, playstation).

(P) 2 EXPERIENȚE CARE NE ADUC O STARE DE BINE SUB ACELAȘI CONCEPT

Un boost de energie în mix-uri delicioase

Detox, boost de energie, echilibru… Știm că starea de bine vine mai ales din interior, la fel cum știm și că avem puțin timp în care să alegem să mâncăm sănătos. De aceea, am creat 5 tipuri de mix-uri predefinite de smoothies atent selecționate, care oferă oaspeților luxul alegerii – în mai puțin de 10 secunde – a unui shot de sănătate. Pentru că vrem ca oaspeții să înțeleagă că a mânca sănătos în oraș sau la birou poate fi oricând o alegere!

Alternativa sănătoasă pentru o ieșire la masă, în oraș

(P) 2 EXPERIENȚE CARE NE ADUC O STARE DE BINE SUB ACELAȘI CONCEPT

Să mănânci sănătos într-o lume în care timpul de a lua o decizie este limitat și alternativele de preparate rapide sunt la îndemână, poate fi încă o provocare. Tocmai de aceea, bucătarii noștri cu experiență internațională au conceput un meniu complex, care mulțumește toate categoriile de exigențe: de la gurmanzi, la iubitori de preparate din carne maturată sau la vegetarieni și vegani.

Tocmai de aceea, o parte  dintre furnizorii noștri de bază sunt producători locali (producători de carne de vită Angus provenită de la bovine Angus crescute în Transilvania, certificată internațional la cel mai înalt standard de calitate Angus, și ferme mici de legume-fructe). Și acest lucru înseamnă, fără îndoială, preparate mai gustoase, mai proaspete și o experiența familiară, dar unică în același timp.

Îndrăznește și tu să îți upgradezi experiența în oraș, fie că alegi să petreci un moment alături de familie sau de prieteni. Te așteptăm la trickSHOT!

  • trickSHOT Mega Mall

     Pierre de Coubertin,  nr. 3-5, etaj 2, București, 0756 030 211;

  • trickSHOT Promenada

     Calea Floreasca, nr. 246 B, etaj 2, București, 0756 143 303.

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil