Vedete care au născut după 40 de ani

De Mihaela Băicoianu, pe Ultimul update Joi, 08 august 2019, 20:56

Studiile au arătat că femeile așteaptă cât mai mult înainte să aibă copii. Mai multe actrițe celebre și cântărețe au dat naștere copiilor lor după ce au împlinit 40 de ani. O actriță prezentată în clipul video de mai sus chiar a dat naștere la gemeni când avea aproape 50 de ani!

Cine este cea mai faimoasă femeie care a născut după 40 de ani? Halle Berry. Actrita din Catwoman a dat naștere fiicei sale, Nahla, în 2008, când avea 41 de ani, și a apoi pe fiul ei, Maceo, în 2013, la vârsta de 45 de ani.

Nicole Kidman a adoptat doi copiii împreună cu Tom Cruise la începutul anilor 90, apoi a dat naștere unei fete, Sunday Rose, cu Keith Urban, în 2008, când avea 41 de ani. Cuplul a optat pentru a avea cea de-a doua fiică, Faith Margaret, prin intermediul unei mame surogat în 2010.

Actrița Beverly D’Angelo este cea mai veche mamă din acest top. În 2001, la vârsta de 49 de ani a devenit mamă de gemeni. Tatăl gemenelor este Al Pacino, atunci în vârstă de aproape 60 de ani. Diva pop Mariah Carey i-a născut pe gemenii Moroccan și Monroe după vârsta de 40 de ani, mai exact la 42.

Credeți că este bine să ai copii cât mai târziu?

 

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!