Mari artiști care au murit înainte de 40 de ani

De Mihaela Băicoianu, pe Ultimul update Joi, 08 august 2019, 20:53

Unii dintre cei mai buni muzicieni din istorie au trăit doar câteva decenii. Acei muzicieni ale căror vieți au fost luate înainte de a împlini 40 de ani, fie intenționat, fie accidental. Artiștii talentați din toate genurile muzicale. Mulți dintre muzicienii prezentați au murit în împrejurări nefericite și îngrozitoare, în timp ce alții au murit mai liniștiți, sau din cauze naturale. Pierderea fiecăruia dintre aceștia lăsat o mare goliciune în lumea muzicii.

Mulți oameni se gândesc la vedete rock cum ar fi Kurt Cobain când consideră muzicieni care au murit tineri, dar lumea muzicii rap poate fi la fel de periculoasă. Cine poate uita disputa dintre Tupac Shakur și The Notorious B.I.G.? În timp ce nimeni nu a dovedit definitiv cine a ucis cele două staruri sau chiar că cele două decese au fost legate, nu există nicio îndoială că ambii muzicieni au fost uciși prea devreme.

Alte decese au afectat lumea muzicii. Poate vreun fan al hip hop sau R&B să se recupereze cu adevărat de la moartea lui Aaliyah în 2001? Avea doar 22 de ani când avionul ei s-a prăbușit în Bahamas, în accident decedând și alte opt persoane.

 

Foto: Hepta, Northfoto, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!