Irina Rimes, pe coperta UNICA: A fost cea mai faină ședință foto!

De Dana-Ruxandra Panghe pe
Irina Rimes, artistă și antrenor Vocea României a stat de vorbă cu Unica.ro, despre cum a decurs ziua ședinței foto pentru coperta ediției de septembrie a revistei.

Tot shootingul a fost amuzant!“, exclamă Irina.

Artista ne-a declarat: „Abia aștept să văd coperta, pentru că nu am apucat încă. Am văzut-o doar pe Instagram și îmi place foarte mult. Acest shooting a fost mai ciudățel, dar și foarte amuzant. Eu eram foarte obosită, pentru că veneam după nu știu câte zile de filmare. Toată echipa a văzut cât de obosită eram, așa că atmosfera a fost mai lejeră decât e de regulă. În toate pozele am ieșit cu ochii închiși, așa că a trebuit să îi deschidem în Photoshop, până când am găsit poza perfectă pentru copertă. A fost amuzant, pentru că unul din cadre s-a tras în sala de cinema și ne-am distrat maxim acolo. Am aruncat cu popcorn, ne-am urcat pe scaune, încercam să prind popocornul în gură după ce-l aruncam în sus. Shootingurile de obicei sunt foarte obositoare, țin mult, însă acesta a fost cel mai fain shooting pe care l-am avut vreodată! Pe veselie“, a încheiat vedeta.

În 2017, Irina Rimes a lansat o întreagă serie de videoclipuri care au debutat în cadrul filmului  „Despre el“, care a reușit încă din momentul lansării să intre în Trending pe Youtube, cumulând  aproximativ 40 de milioane de vizualizări. Single-ul extras de pe album, „Bolnavi amândoi“ a ocupat prima poziție în topul audiențelor românești pe radio, devenind unul dintre hiturile începutului de an 2018. În primavara acestui an a lansat în cadrul Trilogiei II piesele „Beau“, „În locul meu“ și „Cel mai bun prieten“, care au reușit să adune peste 18 milioane de vizualizări.

Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele

Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele