Filme noi la cinema în martie 2018

De Laura Davidescu pe
Ești curios ce filme noi putem vedea la cinema în martie 2018? Ți-am pregătit o selecție cu cinci producții care cu siguranță îți vor stârni interesul: de la filme de acțiune la SF, chiar și o producție pentru copii. Urmărește în filmuleț scene din "Tomb Raider: Începutul", "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, "Răzbunarea", "Ready Player One: Să înceapă jocul" și "Peter Iepurașul".

Tomb Raider este unul dintre cele mai așteptate filme ale sezonului, mai ales pentru compara prestația Aliciei Vikander cu cea a Angelinei Jolie, cea care a avut acest rol în precedentul film, „Lara Croft – Tomb Raider”, apărut în 2001.

Iată, pe scurt, acțiunea filmului actual.

Acţionând împotriva dorinţei finale a tatălui său, Lara lasă totul în urmă şi pleacă către ultima destinaţie în care ştie că s-a aflat acesta: un mormânt de pe o insulă mitică care s-ar putea afla undeva pe coastele Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una prea uşoară, chiar drumul în sine, până la misterioasa destinaţie, este unul foarte nesigur şi periculos. Dintr-odată miza miza e enormă pentru Lara, care  – împotriva tuturor previziunilor și înarmată doar cu o minte agilă, credință oarbă și cu un spirit de neclintit – trebuie să învețe să își depășească limitele pe măsură ce înaintează în călătoria necunoscută. Supraviețuirea sa în această aventură periculoasă va însemna și realizarea ei, obţinând astfel supranumele de “tomb raider”.

Alte filme noi la cinema în martie 2018

Cea mai importantă premieră a lunii martie va fi însă producția „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”.

În film, conform cinemagia.ro, o mamă îndurerată se confruntă cu autoritățile locale pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. După ce au trecut luni de la moartea fiicei sale fără niciun arest, Mildred face o mișcare îndrăzneață, afișând trei panouri publicitare care duc către orașul ei, cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby, șeful poliției. Atunci când se implică adjunctul său, Dixon, un „băiat al mamei” imatur, cu o pledoarie pentru violență, lupta dintre forțele de ordine din Ebbing și Mildred escaladează. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) este un film despre durere, iertare, furie și rezistență. Cu toate acestea, pelicula surprinde nenumărate momente observaționale despre rasism, război, sexism și o societate profund divizată, toate capturate în acest oraș fictiv din Missouri.

Până acum, filmul deja a câștigat 9 premii BAFTA și 4 Globuri de Aur, iar la Oscaruri are nu mai puțin de 9 nominalizări.

Film nou pentru copii

Peter Rabbit,  eroul obraznic şi aventuros, care a captivat generaţii întregi de cititori, îşi asumă acum rolul principal într-o comedie contemporană. În film, disputa lui Peter cu domnul Thomas McGregor (Domhnall Gleeson) se amplifică odată cu lupta pentru controlul asupra mult râvnitei grădini de legume a domnului McGregor şi cu câştigarea afecţiunii din partea iubitoarei de animale din vecini (Rose Byrne), extinzându-se până în locaţii îndepărtate cum ar fi Lake District sau Londra.  James Corden îi dă voce personajului Peter cu amuzament şi şarm, în timp ce Margot Robbie, Elizabeth Debicki şi Daisy Ridley interpretează rolurile tripleţilor Flopsy, Mopsy şi Cotton-tail.

Deoarece Peter Rabbit este atât de îndrăgit, mai ales în interiorul Commonwealth-ului britanic, regiorul a putut atrage o distribuţie plină de staruri care să le interpreteze pe faimoasele personaje. Printre ele se numără: Margot Robbie, Elizabeth Debicki şi Daisy Ridley în rolurile tripleţilor, câştigătoarea premiului Grammy, Sia în rolul doamnei Tiggy-Winkle şi David Wenham în rolul lui Johnny Town-Mouse.

Sperăm să-ți găsești preferatul printre toate aceste filme noi cu premiera la cinema în martie 2018.

S-ar putea să te intereseze și:

Filme noi la cinema în februarie 2018

Premiile Oscar 2018. Lista completă a nominalizărilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro