Simona Gherghe nu mai revine la Acces direct. Unde va apărea din toamnă

De Unica.ro pe

După nașterea celui de-al doilea copil, Simona Gherghe nu mai revine la emisiunea ”Acces direct”. Însă fanii ei o vor putea vedea în continuare la TV.

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din “surse”. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”, a scris Simona pe rețelele sociale.

Ea susține că decizia îi aparține. Simona Gherghe a mai spus că este încă în concediu de creștere a copilului, dar că nu va renunța la televiziune.

”Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe. Cât despre mine, după aproape 9 ani de știri și alți 9 de divertisment și news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunța la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știți, acum sunt în concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă 🙂 Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!”, a scris Simona.

Sursă foto: Mihai Stetcu, Instagram, Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro