Cele mai jenante amintiri ale vedetelor: „Imaginează-ți că ai mâncat ceva nasol și nu ai băi la tine la școală”

De Bianca Prangate, pe
CONȚINUT VIDEO UNICA

Oricine are amintiri jenante – fie din copilărie, fie mai recente. Noi am reușit să aflăm amintirile jenante ale vedetelor, în cadrul evenimentului inedit Unica Urban Party.

Ediția din 2021 a evenimentului Unica Urban Party a fost una specială, dacă ținem cont de faptul că petrecerile au fost o raritate în ultimul an și jumătate. Astfel, petrecerea sezonului a avut loc pe terasa centrului comercial ParkLake și s-a desfăușurat în condiții de siguranță, participanții fiind fie vaccinați, fie negativi în urma testului PCR de depistare COVID-19. Petrecerea a fost definită de muzică și apariții de senzație ale vedetelor, influencerilor și oamenilor din sfera mass-media.

Citește și: Obiceiurile enervante de care vedetele de la noi nu pot să scape

Citește și: Dress Code: Endless Summer Vibes. Ce ținute au purtat vedetele la Unica Urban Party 2021

Citește și: Bărbați faimoși la Unica Urban Party 2021

Citește și: Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

Cu acest prilej, am discutat cu vedetele prezente la eveniment și le-am întrebat care sunt amintirile jenante care le bântuie și astăzi când își aduc aminte de ele. Astfel, Adelina Pestrițu, Diana Sar, Ilinca Vandici, Daniel Pavel, Ami, Majda Aboulumosha și Emilian ne-au răspuns cu dezinvoltură la curiozități. Nu doar că ne-au făcut să râdem cu sinceritatea lor, ci ne-au amintit de faptul că momentele jenante nu ocolesc pe nimeni.

Video – Bogdan Sorocan

Montaj – Bogdan Pîrlea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!