Violeta s-a mutat acasă la Botezatu

De Diana Sorescu, pe

În relaţia dintre Violeta Babliuc, marea câştigătoare a show-ului „Burlacul”, şi Cătălin Botezatu lucrurile evoluează cu rapiditate. Designerul a mărturisit că s-au mutat împreună.

Dacă în urmă cu două zile au fost zăriţi ţinându-se de mână şi alintându-se la o lansare de magazin, iată că astăzi Botezatu face o declaraţie uimitoare, pentru ziarul Ring: „Violeta s-a mutat la mine acasă. E cel mai bine aşa, mă pot ocupa de ea îndeaproape. Nu mă interesează ce zice Bianca despre ea, pentru că eu ştiu mai bine ce va ajunge. Sper să nu existe divergenţe între ele, mai ales că sâmbătă seară organizez un eveniment la care vor defila atât Violeta, cât şi Bianca”.
Se pare că protejata lui Botezatu şi-a câştigat nu doar un loc în inima lui, ci şi în casa de pe şoseaua Nordului pe care designerul o deţine.
Copleşită cu atâtea surprize şi atenţii din partea iubitului ei, Violeta este cu siguranţă o femeie norocoasă. Depinde doar de ea dacă o să ştie să-şi joace cartea mai bine decât a făcut-o predecesoarea ei, Bianca Drăguşanu.
Că tot veni vorba de „fosta blonda a lui Bote„, aceasta a declarat că s-a resemnat cu gândul că între ea şi creatorul de modă nu mai poate fi nimic şi că deja şi-a găsit alinarea în braţele unui bărbat misterios, altul decât dinamovistul Cristea.
Foto: arhiva Ringier
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!