Vedetele Prima TV participă la acţiuni caritabile

De Unica.ro, pe

Astăzi, la Corte del Fiesta de la Snagov va avea loc licitaţia caritabilă pentru copii organizată de Asociaţia „Inima Copiilor”. Aproximativ 200 de personalităţi sunt aşteptate să doneze obiecte personale, valoroase mai degrabă sentimental decât material, care vor fi licitate în cadrul evenimentului. Printre vedetele prezente se vor număra şi Andreea Raicu, Virgil Ianţu, Şerban Huidu, Mihai Găinuşă, Liza Panait, Sulfina Barbu sau Christian Ciocan.

Şerban Huidu va dona o pălărie sombrero, achiziţionată în timpul vacanţei petrecute în  Mexic anul acesta. Sombrero-ul are şi o valoare sentimentală, acesta fiind purtat de Şerban în emisiunea „Cronica Cârcotaşilor„. Andreea Raicu a ales să doneze pixul său norocos, cu care a semnat contracte importante, iar Virgil Ianţu va dona o icoană la care ţine foarte mult.
Dan Chişu va renunţa la vesta cu care a făcut înconjurul lumii, iar Andrei Hrebenciuc la unul dintre tablourile sale, obiectele fiind donate pentru „Licitaţia caritabilă pentru copii, ediţia 2009”.
Asociaţia „Inima Copiilor” a reuşit să strângă din donaţii, prin vocea Lianei Stanciu, aproape 400.000 euro din cei 500.000 necesari pentru demararea proiectului.
Potrivit asociaţiei, înfiinţarea secţiei de cardiochirurgie la Spitalul Marie Curie este doar un început. În etapa următoare, departamentului i se va adăuga un nou spaţiu, amenajat şi utilat pentru investigaţie, diagnosticare şi cardiologie.

sursa: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!