Vedete din România care au slăbit spectaculos. Iată ce diete au încercat!

De Geo Berciu pe

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu s-a îngrăşat mult în timpul ambelor sarcini, dar de fiecare dată a reuşit să revină la silueta ei de top model. După ultima naştere, cea a tripleţilor Kim, Karoly şi Kevin, Nicoleta Luciu cântărea nu mai puţin de 85 de kilograme, iar în numai două luni a ajuns la greutatea ideală, de 50 de kilograme. Dieta ţinută includea cinci mese pe zi, care conţineau în total 300 grame de legume, 100 grame de carne slabă de pui, peşte sau vită şi 500 de grame de iaurt. Nicoleta a folosit şi suplimente nutritive, pentru a maximiza arderea grasimilor, dar şi batoane fitness cu fibre pentru a potoli foamea şi pofta de dulce.
De altfel, şi după naşterea primul ei fiu, Zsolt Jr., Nicoleta, cu un efort de voinţă aproape supraomenesc, a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme in 45 de zile, numai că atunci dieta ei a fost una drastică, nerecomandată de către medici, bazată pe supa de pui si compot de mere.
Vedete din România care au slăbit spectaculos. Iată ce diete au încercat!
Gabriela Cristea
Sătulă de critici la adresa siluetei sale rubensiene, Gabriela Cristea s-a pus anul trecut pe slăbit. În prezent, vedeta, care a fost ajutată tot de o dietă personalizată, arată spectaculos după ce a dat jos 20 de kg.
Prezentatoarea TV a eliminat din alimentaţia zilnică zahărul, prăjelile, alimentele procesate, chimicalele, făinoasele în exces sau dulciurile şi a adoptat un regim alimentar echilibrat, alcătuit din legume, peşte, carne de pui, pâine integrala, cereale, brânzeturi, migdale, nuci, fructe. La toate acestea, se adaugă sportul din belşug, mersul la sală cel puţin de cinci ori pe săptămână, precum şi excerciţiile cardio, pilates, kangoo jumps. Meniul ei este alcătuit din cinci mese pe zi, trei principale şi doua gustări. Meniul este foarte variat, însă rigorile care se aplică zilnic sunt următoarele: bea apă plată cu multă lămâie, pe stomacul gol, dimineaţa şi înainte de masa de prânz; apoi, consumă doua căni mari cu ceai zilnic, una după masa de prânz şi cealaltă înainte de culcare.
Vedete din România care au slăbit spectaculos. Iată ce diete au încercat!
Cătălin Crişan
Interpretul de muzică uşoară Cătălin Crişan a reuşit să slăbească 32 de kilograme în zece săptămâni. „M-am decis să slăbesc pentru că mă îngrăşasem foarte mult. Acum patru-cinci ani ajunsesem să cântăresc în jur de 104 kilograme”, declara cântăreţul în urmă cu ceva timp. Pentru a reuşi în lupta împotriva kilogramelor, Crişan a apelat la un medic specialist.
„Am îmbinat dieta cu sportul. Eu joc tenis de 14 ani. Regimul recomandat impunea şi mişcare. Astfel, zilnic trebuia să parcurg în jur de 1,5 kilometri. Pentru a parcurge această distanţă, mi-am cumpărat un stepper, la care lucram dimineaţa, seara sau la prânz, în funcţie de program”, precizează interpretul de muzică uşoară. Ideea de bază a regimului alimentar la care a apelat artistul era prevenirea senzaţiei de foame. Motiv pentru care Cătălin Crişan mânca de cinci ori pe zi, din trei în trei ore. Dieta lui Cătălin Crişan durează 66 de zile şi este structurată pe 6 etape.
Vedete din România care au slăbit spectaculos. Iată ce diete au încercat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2