Vedete ieri blonde, azi brunete

De Cristina Popa, pe

Dacă de ceva timp Laura Cosoi a preferat să renunţe la statutul de blodă, Dana Rogoz, Monica Dascălu, Anda Adam sau Alina Sorescu au optat pentru un decolorant bun şi o vopsea deschisă.
Aproape toate femeile trec printr-o perioadă de experimentări, în care părul este materia primă  de bază. De la cele mai intense nuaţe de negru, la tonuri de ciocolatiu, arămiu sau blond platinat, e doar un pas atunci când ţinta vizată este un nou look.

Vedetele noastre nu se abat de la regulă şi, din dorinţa de a schimba ceva sau în încercarea de a obţine look-ul cel mai potrivit, s-au dat pe mana stiliştilor, care s-au ocupat nu doar de lungimea şi forma părului, ci au avut grijă şi de culoarea lui.

Cu mai mult sau mai puţin noroc, cu mai multă sau mai puţină pricepere din partea profesioniştilor, rezultatul lasă de dorit sau este unul spectaculos.

Tendinţele actuale şi probabil eşecurile anterioare însă, se pare că au avut un cuvânt de spus, pentru că indiferent că  în momentul de faţă au optat pentru o nuanţă mai deschisă sau mai închisă, se pare că, în timp, lucrurile şi… look-urile au evoluat.

Descoperă schimbărille vedetelor în materie de coloristică a părului în galeria foto de mai jos!

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!