Vedete grase care au succes

De Amelia Matei, pe

Imaginea este întotdeauna importantă, mai ales în cazul celebrităţilor… Cu toate acestea, se pare că unele dintre vedetele de la Hollywood au reuşit să sfideze această regulă impusă de cultura populară şi au în continuare mare succes la public, dar şi multe kilograme în plus.
Melissa McCarthy este una dintre cele mai bine cotate actriţe de comedie de la Hollywood, din acest moment. A devenit cunoscută cu rolul unei bucătărese haioase, în serialul Gilmore Girls, iar de atunci nu a mai făcut nicio pauză. În ciuda kilogramelor în plus, Melissa a ajuns ceea ce şi-a dorit dintotdeauna – un star internaţional.
Vedete grase care au succes

O altă actriţă cu multe kilograme în plus, dar bine cotată peste ocean, este şi Gabby Sidibe. Cu toate că la începutul carierei nimeni nu i-a dat nicio şansă la celebritate, ea a ajuns să primească o mulţime de roluri şi inclusiv o nominalizare la Oscar. Rolul lui Precious, din filmul cu acelaşi nume, i-a adus faima.
Vedete grase care au succes

Nici Jonah Hill nu mai este de mult tras printr-un inel, dar rolurile continuă să îi fie oferite, fără nicio problemă. Mai mult decât atât, el rămâne unul dintre actorii foarte bine plătiţi de la Hollywood.
Vedete grase care au succes

De celebritate se bucură şi regizorul Michael Moore, cu toate că are destule kilograme în plus. Documentarele pe care le-a realizat de-a lungul anilor rămân de referinţă în această industrie, fără doar şi poate.
Vedete grase care au succes

La fel ca în cinematografie, şi în domeniul muzical există vedete cu greutate, la propriu şi la figurat. Adele, considerată una dintre cele mai bune voci ale generaţiei actuale, a declarat că se simte bine în corpul ei şi că nu îşi doreşte să slăbească, iar veterana Missy Elliot îşi menţine poziţia în topul celor mai bune rapperiţe din toate timpurile.
Vedete grase care au succes
Missy Elliot:
Vedete grase care au succes

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!