Vedete fără chiloţi. Uite cum au fost surprinse!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 august 2021, 11:22

Deşi sunt conştiente că paparazzi le urmăresc peste tot, aceste vedete au făcut greşeala să iasă din casă fără chiloţi. A doua zi tot globul le văzuse părţile intime. Iată despre cine e vorba!

Vedete fără chiloţi surprinse de paparazzi

Una din vedetele surprinse de fotografi fără chiloţi este Britney Spears. În perioada ei mai zbuciumată, artista nu obişnuia să poarte lenjerie când ieşea în club, aşa că paparazzi au avut ocazia de mai multe ori să-i vadă zonele intime. După ce a apărut de câteva ori în presă în ipostaze ruşinoase, Britney s-a potolit.
Şi Paris Hilton a avut mai multe apariţii ruşinoase în ziarele de scandal după ce a apărut fără chiloţi, iar la coborârea din maşină a arătat tot.
paris hilton fara chiloti
În cazul lui Kourtney Kardashian a fost un accident nevinovat, deşi probabil ar fi trebuit să se gândească, atunci când a ieşit în balon în fustă scurtă, că paparazzi vor fi jos.
kourtney kardashian fara chiloti

Vedete în ţinute stilate fără chiloţi

Uneori, ţinutele de covor roşu nu se pot purta cu chiloţi. Aşa că vedetele renunţă la ei şi deşi toată lumea îşi dă seama că nu au lenjerie, apariţiile nu au nimic vulgar sau jenant.
Este şi cazul lui Gwyneth Paltrow, care a purtat această rochie la una din premierele filmului „Iron Man 3”.
gwyneth paltrow fara chiloti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!