Vedete perfecte în costum de baie

De TVmania pe

Vara este pe sfârşite, prilej tocmai bun să facem o trecere în revistă a vedetelor care au pozat, de-a lungul vremii, în costum de baie pentru „TVmania”, etalându-şi…

 corpuri de invidiat, şi să aflăm secretele siluetei lor de vis.

Mihaela Rădulescu  nu s-a sfiit să pozeze niciodată în costum de baie, ea repetând experienţa de câteva ori pentru cititorii „TVmania”. Prima dată a făcut-o în 2000, la Jupiter, când prezenta „Steaua ta norocoasă”. Secretul siluetei ei? Cât mai mult sport – a făcut gimnastică ritmică de performanţă în adolescenţă – şi, după ce a născut, o dietă supravegheată de nutriţionista Mihaela Bilic.

Monica Bârlădeanu  a prezentat, în vara lui 2003, emisiunea „Viaţa în direct”, alături de Răzvan Spiridon, la B1 TV. Frumoasa prezentatoare a impresionat pe toată lumea cu look-ul ei, chiar dacă la acea vreme nu avea silicoane, iar secretul frumuseţii ei era simplu: natura a fost generoasă. Nu degeaba a lucrat ca manechin înainte!

Nicoleta Luciu a slăbit spectaculos în 2003, motivată de comentariile răutăcioase ale colegelor de breaslă care îi spuneau, în culisele prezentărilor de modă, că s-a îngrăşat foarte mult. „Nu mă consider o femeie frumoasa, ci una care se întreţine”, ne spunea în vara lui 2003 Nicoleta, pe o plajă sălbatică de la malul Mării Negre. La vremea acea, Nicoleta mergea intens la sport, dar ura să facă abdomene. Între timp, a născut şi a scăpat din nou de kilogramele în plus făcând sport şi ţinând o dietă foarte strictă cu supă de pui şi compot de mere.

Vezi care sunt şi alte celebrităţi care arată perfect în costum de baie, pe tvmania.ro!
Foto: Marius Bărăgan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro