Vasile Muraru și-a cucerit soția cu o minciună… ca să pară serios

De Mădălina Manole pe
Vasile Muraru a povestit cum și-a cunoscut soția. Îndrăgitul actor de comedie a vrut să pară serios, și la propriu și la figurat, și atunci a recurs la o... minciună.

Vasile Muraru, în vârstă de 62 de ani, este căsătorit de aproape 40 de ani cu Marinela, medic de profesie, împreună cu care are doi copii, o fată, Maria Sânziana, și un băiat, Costin. Actorul a povestit cum a ajuns să o cunoască pe cea care i-a devenit soție și, totodată, a dezvăluit și câteva informații despre cei doi copii ai săi: „Am ajutat o prietenă de la Piatra Neamț să se mute, iar ea era colegă cu soția mea la Medicină. Atunci am văzut-o pe soția mea. I-am zis prietenei să-i spună că sunt student la Construcții, nu la Teatru ca să par serios. Și ușor, ușor s-au aprins lucrurile și în anul 3 ne-am căsătorit. (…) Fata e medic, iar băiatul este în Diplomație – Științe. Băiatul era foarte talentat, dar el și-a ales meseria, eu nu am insistat”. – a povestit Vasile Muraru în cadrul unui interviu acordat pentru life.ro

Vasile Muraru a fost întrebat care este rolul de suflet din afara scenei: „Cel de familist. Mi-am iubit enorm de mult familia și era plăcerea mea să ajung acasă. Înainte se făcea cazare și la Ploiești. Și într-o zi am plecat de la Focșani: „Eu mă duc până acasă”. „Păi cum, mâine avem la Galați”. Și am zis: „Da, știu, ne vedem la Galați”. Atunci s-au gândit impresarii ăștia că ar fi mai bine să nu ne mai cazăm atunci când aveam spectacol în provincie și din cauza mea unii actori merg acum și câte o noapte întreagă pe drum după spectacol”. 

Vasile Muraru a povestit, de asemenea, un episod mai puțin cunoscut din viața sa. Actorul de comedie, ca o ironie a sorții, s-a născut mort: „S-a chinuit maică-mea, a început travaliul la comună și a ajuns la oraș. Părinții mei erau foarte tineri, aveau 19 ani amândoi. Au decis să o opereze pe maică-mea, să-i facă cezariană și după operație, de oboseală, eu nu mai mișcam, m-au aruncat pe o tablă acolo și au zis că sunt mort. A venit o doamnă doctor care nu știu cu ce m-o fi dat, ce mi-a făcut, că am început să orăcăi.” – a dezvăluit Vasile Muraru pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019