Trupa Simplu, în redacţia unica.ro

De Cristina Popa pe

La început de săptămână Smiley, Piticu, Omu Negru, C.R.B.L. şi Francezu ne-au făcut o vizită surpriză! Ne-au adus zâmbetul pe buze şi ne-au îndulcit pentru câteva minute.
Cu siguranţă şi băieţii de la Simplu cunt conştienţi că după un week-end relaxant, dar scurt, prima zi de lucru nu este tocmai bine primită de către oamenii muncii.

Altfel nu se explică vizita de luni dimineaţă a celor cinci costumaţi precum nişte marionete, înarmaţi cu vată de zahar pe băţ şi voie bună.

Aflaţi în plin proces de promovare a ultimului extras pe single, al cărui videoclip a fost lansat in august anul acesta –  „Puppet”,  Smiley, Piticu, Omu Negru, C.R.B.L. şi Francezu  s-au costumat corespunzător  pentru a ne „vorbi” despre societatea din ziua de azi şi au ajuns şi în redacţia noastră.

Deşi cel puţin în teorie o imagine poate spune mai mult decât o mie de cuvinte, se pare că nu toţi am înţeles mesajul din videoclipul „Puppet”,  fie pentru că am încetat să mai privim dincolo de apareţe, fie pentru că refuzăm să vedem că  suntem doar nişte păpuşi mânuite de rutină şi de limitele convenţionale ale societăţii haotice, dar cât se poate de actuale.

Foto: Florin Ghioca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro