Theo Rose, dezvăluiri din intimitatea relaţiei cu Anghel Damian. Ce a spus despre un al doilea copil: „Aşa rămâne flacăra aprinsă”

De Elena Popa, pe Ultimul update Marți, 28 mai 2024, 16:45

Theo Rose a făcut declaraţii despre cel de-al doilea copil cu Anghel Damian. Artista a vorbit deschis şi despre cum arată relaţia ei cu partenerul său, după apariţia fiului ei, Sasha, dar şi ce obicei păgân există la tăierea moţului.

Theo Rose, detalii din intimitatea relaţiei cu Anghel Damian

Theo Rose şi Anghel Damian sunt fericiţii părinţi ai unui băieţel care împlineşte aproape un an. În cadrul interviului pentru „La Măruţă”, artista a recunoscut că petrece mai puţin timp cu partenerul ei de viaţă de când a apărut cel mic, însă asta îi face doar să aştepte cu nerăbdare momentele petrecute împreună.

„Petrecem un pic mai puţin timp decât înainte, dar suntem mai dornici de-al petrece şi pe ăla. Şi asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Este greu să ne eliberăm programul acum. Şi facem nişte concesii. După ora 17:00 stăm cu copilul, care este o bilă de energie. O dată la două luni, plecăm împreună doar în doi. Dacă nu, îl ducem la ţară. Ne permitem să mergem. Am fost la Paris, la Taylor Swift, la concert.”, a spus Theo Rose pentru „La Măruţă”.

Citeşte şi: Cum arată viața lui Theo Rose la aproape un an de când a devenit mamă: „Vreau să fac bani, dar nu cu orice preț” / Video

Mai mult decât atât, Theo Rose a mărturisit că simte sentimente de vinovăţie, atunci când stă departe de Sasha, dar lângă ea este Anghel Damian, care o ajută să gestioneze cu brio situaţia.

„Noi, femeile, suntem tentate să stăm cu copilul. Creşte foarte repede. Există această urmă de regret, dar Anghel m-a salvat de la asta.”, a mai spus vedeta.

Theo Rose a dezvăluit că între ea şi fiul ei este un cu totul şi cu totul alt raport faţă de cel care există între Sasha şi tatăl lui. Potrivit spuselor artistei, cel mic încearcă să îl impresioneze prin fel şi fel de activităţi pe care le face, în timp ce în braţele ei îşi caută alinarea.

„S-a creat acest raport foarte natural. Eu sunt mama lui, e băieţelul meu. Anghel şi Sasha au altfel de relaţie. Şi în prezenţa lui încearcă să-l impresioneze pe taică-su.”, a mai spus Theo Rose.

Theo Rose, declaraţii despre cel de-al doilea copil cu Anghel Damian

Rolul de mamă a venit cu multe schimbări în viaţa lui Theo Rose, dar chiar şi aşa, artista este de-a dreptul încântată de fiecare etapă prin care trece. Artista a dezvăluit că îşi doreşte şi un al doilea copil, mai ales că ea a avut doi fraţi mai mari, care au avut grijă de ea, când părinţii săi erau plecaţi la muncă.

Citeşte şi: Theo Rose, în duet cu fiul ei și al lui Anghel Damian, Sasha. „S-au vărsat lacrimi în seara asta”. Momentul adorabil, filmat / Video

Citeşte şi: De ce nu poartă Theo Rose inelul de logodnă. Cum a reacționat Anghel Damian: „L-am pus la loc de cinste”

Artista a ţinut să precizeze că multe dintre caracteristicile comportamentale pe care le are sunt graţie fraţilor săi, care i-au arătat cum trebuie să se poarte în societate.

„Sasha zice mama tata, așteptam. Prima oară nici nu știu ce a zis. Nu ne-am mai dat seama. Nu excludem varianta de a avea un al doilea copil. Am o soră și un frate. Și Anghel a crescut înconjurat de mulți verisori, dar nu aş face al doilea copil doar ca să nu fie singur. Dar e frumos, trăiești altfel. Pentru mine, frații mei sunt o binecuvântare, de multe ori rămâneam în grija fraților și le-am imitat comportamentul, iar dacă oamenilor li se pare ca știu să mă port frumos, de la frații mei știu.”, a mai spus artista, în cadrul unui interviu pentru „La Măruţă”.

Ce obicei păgân există la tăierea moţului

Pentru că se apropie un an de la naşterea lui Sasha, Theo Rose îl pregăteşte pe cel mic de tăierea moţului, însă a menţionat că nu ştie dacă îl va lăsat pe acesta să aleagă obiecte din tavă, fiind considerat un obicei păgân.

„Am înţeles că alegerea din tavă e un obicei păgân. Dar de distracţie, da. Nici nu cred în treaba asta. Soră-mea l-a năşit, deci dacă ea vrea, bine.”, a mai spus Theo Rose pentru sursa menţionată anterior.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter