Teo Trandafir, internată de urgenţă şi alte ştiri

De Diana Sorescu, pe

În ultima vreme, tot mai multe vedete acuză diverse afecţiuni şi, din păcate, ajung pe patul de spital. Ieri dimineaţa, Teo Trandafir a fost transportată cu ambulanţa la spital.
–    După Şerban Huidu, Anna Lesko şi Cream, Teo Trandafir este o altă vedetă autohtonă care şi-a început anul pe patul de spital. Ieri dimineaţă, simpaticaTeo a fost nevoită să cheme ambulanţa deoarce nu se simţea bine deloc. Preluată de urgenţă de către medici, aceştia i-au pus diagnosticul de criză biliară şi au trecut-o imediat pe perfuzii. Vedetei i-a fost recomandată odihna şi a fost sfătuită să aibă mai multă grijă cu alimentaţia.

–    Chiar dacă ei nu vor să confirme încă relaţia, Adela Popescu şi Radu Vâlcan au fost fotografiaţi pe aeroportul Henry Coandă, în timp ce să întorceau din vacanţă. Ţinând cont că amândoi erau foarte bronzaţi, putem presupune că şi-au petrecut concediul într-o locaţie exotică. Încercând să mascheze puţin situaţia, Adela şi Radu au părăsit aeroportul separat, fiecare la bordul maşinii personale.

–    Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, soţul ei, au plecat în vacanţă. Aceştia şi-au ales ca destinaţie Austria şi ale sale pârtii celebre. Se pare că diva nu este deloc speriat de accidentele lui Hudu şi Lesko.

–    Gabi Cristea, vedeta Kanal D, îşi doreşte un atelier de creaţie vestimentară! Gabriela spune că are reale veleităţi în domeniul modei şi că îşi face singură rochiile de vreme bună. Şi cum ţinutele gândite de ea au succes în rândul prietenelor, diva s-a hotârât să se lanseze şi modă.

–    Monica Columbeanu îşi aniversează mâine ziua de naştere, departe de România şi de Irinel! Diva a petrecut Revelionul la Las Vegas alături de sora ei Ramona, iar aniversarea o va prinde tot pe meleaguri americane. În toată această perioada, Irine, fiica ei, se află la Izvorani cu Irinel.

–    Nicoleta Luciu şi Iuliana Luciu se înţeleg de minune şi se ajută reciproc, că
doar d-aia sunt surori. Lucrurile nu au stat mereu aşa: în copilărie, Nicoleta era geloasă pe Iuliana, care era răsfăţata familiei.

–    După despărţirea de regizorul Brett Ratner, modelul Alina Puşcău se pare că nu mai duce o viaţă de cinci stele! Aceasta a postat pe un site de socializare o poză cu apartamentul în care locuieşte în America: dezordine generală, haine aruncate peste tot, o debandadă totală. Există două soluţii: ori îşi angajează menajeră, ori trebuie să îşi găsească un alt iubit bogat!

–    Un renumit regizor de la Hollywood vrea să facă un film despre viaţa româncei Carmen Harra! R.J. Louis a lucrat şi pentru „Ocean’s Eleven” şi consideră că un film despre Carmen ar rupe gura târgului. În prezent, prezicătoarea se află în America şi este în tratative pentru acest proiect. Se pare că şi Brad Pitt s-ar putea alătura distribuţiei.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!