Teo Trandafir, dezvăluiri despre iubitul secret și căsătorie: „Sunt lucruri evidente chiar dacă vorbesc puțin despre ele”

De Unica.ro, pe

Teo Trandafir (52 de ani) este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată când apare în public nu mai surprinde pe nimeni, dar, cu toate acestea, Teo a fost mereu destul de rezervată cu privire la viața sa personală.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Teo Trandafir a acceptat provocarea reporterilor de la click.ro și a dezvăluit câteva detalii din viața sa intimă.

Vedeta de la Kanal D spune că, deși nu vorbește în public despre bărbatul cu care ar avea o relație și nu îi dă acestuia identitatea, cei din jur pot “detecta” foarte ușor o persoană care este împlinită pe plan amoros.

Teo Trandafir, dezvăluiri despre iubitul secret și căsătorie: „Sunt lucruri evidente chiar dacă vorbesc puțin despre ele”

Citeşte şi: Teo Trandafir, despre vaccinul anti-COVID-19: „O să declanșez o mică isterie, dar…”

„Sunt lucruri despre care, chiar dacă vorbesc mai puțin, sunt evidente pentru un cunoscător al naturii umane. Un om nefericit și singur, care refuză interacțiunea umană și, implicit, iubirea, se vede, după poziția corpului, după cum îți evita privirea, schimbul de replici. În viața de zi cu zi eu sunt un om cuminte. Acum douăzeci de ani cineva îmi spunea că atunci când se aprind luminile eu mă transform. Dar, în general sunt cuminte, îmi place să ascult și opinia celuilalt, să nu deranjez foarte tare”, a explicat Teo.

În plus, vedeta a mai spus că nu a renunțat niciun moment în a mai crede în căsătorie: „Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol.”

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Teo Trandafir a trecut până acum prin două mariaje. Între anii 1990 și 1996, vedeta de televiziune a fost căsătorită cu aviatorul Alexandru Trandafir. Cei doi au divorțat pe cale amiabilă, iar Teo a decis să păstreze numele de familie “Trandafir”, deoarece nu dorea să revină la numele de fată, Uță.

„Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele”, declara vedeta, după divorț, potrivit playtech.ro.

În anul 2012, Teo s-a căsătorit cu fostul jucător de rugby Constantin Iosef, însă mariajul acestora s-a încheiat după șase luni.

Teo are o fată, Maia, în vârstă de 16 ani, pe care a adoptat-o în anul 2004.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!