Taylor Swift împlinește astăzi 29 de ani. 5 lucruri pe care nu le știai despre artistă

De Ioana Tătaru, pe
Taylor Swift împlinește astăzi 29 de ani. Frumoasa cântăreață s-a făcut remarcată de la o vârstă fragedă în lumea muzicală și în timp, a reușit să își construiască o carieră impresionantă. Iată 5 lucruri pe care orice fan adevărat trebuie să le cunoască despre ea!

Taylor Swift este un adevărat star mondial

Tylor Swift

 

  1. Filmul preferat al artistei, la care plânge de fiecare dată, este Pocahontas
  2. Taylor a învățat să cânte singură la chitară și a scris peste 250 de cântece
  3. A picat examenul pentru permisul de conducere de mai multe ori, însă a reușit să îl obțină în clasa a 10-a
  4. A fost cea mai tânără cântăreață care a apărut în emisiunea „Saturday Night Live”
  5. Numerele norocoase ale ei sunt: 13, 89, 21, 36 și 39.

Taylor Swift s-a născut pe 13 decembrie 1989 și și-a început cariera, la vârsta de 16 ani, în Nashville, orașul în care majoritatea caselor de discuri sunt specializate în muzică country. Și-a lansat albumul de debut, intitulat „Taylor Swift”, în 2006 și a devenit cea mai tânără compozitoare-interpretă a unui single care a ajuns pe primul loc în secțiunea country a topului Billboard.

Taylor Swift

De-a lungul timpului, Taylor a mai lansat materiale care s-au bucurat de mare succes, în special în Statele Unite, dar și pe plan mondial, după tranziția sa din ultimii ani spre stilul pop: „Fearless”, Speak Now”, „Red”, 1989”, „Reputation”. Ultimul său album, „Reputation”, lansat în luna noiembrie a anului trecut, a fost cel mai bine vândut material pop al unui artist din 2017, Taylor Swift fiind singurul artist care a vândut un album în peste 1.000.000 de copii, în 2017. Pe lângă copiile fizice, albumul „Reputation” a adunat sute de mii de ascultări și descărcări.

În 2016, Taylor Swift a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari.

Sursă foto: Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!