Tik Toker-ul Gabriel Salazar a murit la doar 19 ani

De Unica.ro, pe

Gabriel Salazar, cunoscut pe Tik Tok drept gabenotbabe, a murit la doar 19 ani. Duminică, 26 septembrie 2021, Gabriel a produs un accident fatal în urma căruia el și alți trei pasageri s-au stins din viață. Tânărul conducea un Chevrolet Camaro din 2014 pe autostrada 83, aproape de La Pryor, Texas, în jurul orei 1:25.

Tik Toker-ul Gabriel Salazar a murit la doar 19 ani

Deși autoritățile i-au cerut să tragă pe dreapta, Gabriel nu s-a supus, motiv pentru care a fost urmărit de către polițiști. Ulterior, Gabriel a produs un accident în urma căruia mașina s-a rostogolit, fiind în doar câteva momente cuprinsă de flăcări. Tânărul a ieșit cu mașina de pe șosea și a intrat într-un șanț.

Tik Toker-ul Gabriel Salazar a murit la doar 19 ani

Vehiculul a intrat în mai mulți copaci înainte de a se rostogoli și lua foc. Gabriel și ceilalți trei pasageri au fost declarați morți la locul accidentului. Pasagerii erau Jose Luis Jimenez-Mora (41 de ani), Sergio Espinoza-Flores (36 de ani) și Jose Molina-Lara (23 de ani), imigranți ilegali din Mexic.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Tatăl lui Fergie a murit. „Ai fost cel mai bun tată pe care o fată și l-ar fi putut dori”

Ce relație are fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina, cu frații ei mai mici

Primul soț al Biancăi Sârbu a murit pe scenă. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a rostit

Tatăl lui Britney Spears, retras din funcția de tutore al solistei

În mediul online, o pagină de donații deschisă în onoare lui Gabriel a strâns, până la acest moment, 38 de mii de dolari. „Nu mai știu ce este real și ce nu. Nu ne-a venit să credem. Nu aș vrea să intru în detalii pentru că ne este greu să vorbim despre durerea prin care el a trecut. Niciodată nu ne-am fi așteptat la așa ceva, însă acum ne veghează”, a scris familia lui Gabriel.

„Gabriel și-a iubit familia. Mereu glumea cu sora și fratele lui mai mici. Era mereu acolo să ofere un zâmbet și o îmbrățișare. Familia lui nu va uita niciodată acele momente calde. Era atât de amuzant. Avea un simț al umorului tăcut și plin de sarcasm”, a mai scris.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!