Tatăl lui Britney Spears, retras din funcția de tutore al solistei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 07 octombrie 2021, 17:30

Britney Spears (39 de ani) se află sub tutelă din anul 2008, concept legal prin care un judecător desemnează unei persoane sau unei organizații puterea de decizie asupra unei alte persoane atât din punct de vedere personal, cât și financiar, persoana din urmă fiind considerată incapabilă să ia orice fel de decizie pe cont propriu.

Tatăl lui Britney Spears, retras din funcția de tutore al solistei

În iunie 2021, solista a cerut să fie eliberată de sub tutela deținută de 13 ani de tatăl ei, Jamie Spears (69 de ani). „Mă aflu aici în primul rând pentru că vreau să pun capăt tutelei fără să fiu evaluată”, a spus artista.

Britney Spears

„Îmi vreau viața înapoi. Au trecut 13 ani, a fost suficient. A trecut suficient timp în care nu am avut acces la proprii mei bani. Dorința și visul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată”, a continuat.

„Sunt grozavă la ceea ce fac și le permit acestor oameni să-mi controleze întreaga viață. Îmi doresc, sincer, să-mi dau în judecată familia. Aș vrea să-mi pot împărtăși povestea, să spun ce mi-au făcut, în loc să tac pentru binele lor”, a mai spus Britney atunci.

Inițial, solicitarea lui Britney a fost respinsă de către judecător. Ulterior însă, Jamie a fost suspendat din rolul de tutore al artistei. Până la finalul anului acesta, omul de afaceri John Zabel va fi tutorele temporar al solistei. Britney nu a fost prezentă la ultima audiere.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

Sora lui Britney Spears a reacționat la acuzațiile solistei

Madonna, mesaj de susținere pentru Britney Spears. „Este o încălcare a drepturilor umane”

„În al nouălea cer! Prima oară pilotând un avion cu elice!!! Mi-a fost frică!! Psss, aduc nava acasă, JL… Aveți clasă, oameni frumoși!!! Urmează să postez imagini noi curând”, a scris Britney după suspendarea tatălui ei, în dreptul mai multor filmări din avionul în care se afla, acompaniată și de pilot, desigur.

Inițialele „JL” fac referire la sora mai mică a artistei, Jamie Lynn Spears (30 de ani), care celebrase cu o zi în urmă campionatul de softball al fiicei sale. În dreptul unei fotografii cu întreaga echipă, Jamie a scris: „Un weekend distractiv cu acest grup minunat de fete. Am adus nava acasă”.

Britney și antrenorul de fitness Sam Asghari (27 de ani) formează un cuplu din anul 2016. Pe 13 septembrie 2021, solista a dezvăluit că ea și Sam s-au logodit. „Nu pot să cred!!!!! 💍❣️”, a scris cântăreața în dreptul unui videoclip în care-și arată mândră inelul de logodnă.

Acesta va fi al treilea mariaj al solistei. În 2004, Britney s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, pentru doar 55 de ore. În același an, artista l-a cunoscut pe Kevin Federline, cel de-al doilea soț al ei. Fostul cuplu are doi fii, Jayden (14 ani) și Sean (15 ani), și s-a despărțit în anul 2007.

Foto: Instagram; Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!