Solista „The Humans” a fost cerută în căsătorie la ceremonia de deschidere Eurovision

De Oana Savin, pe
Cristina Caramarcu, solista trupei „The Humans”, ce reprezintă România la Eurovision 2018, a fost cerută în căsătorie în timpul ceremoniei de deschidere a evenimentului din Lisabona.

În fața sectorului ocupat de jurnaliștii și fanii români, Cristina Caramarcu a fost așteptată de iubitul ei, Rosario. Cu un trandafir roșu în mână, bărbatul cu care solista are o relație de opt ani, a cerut-o de soție. Evenimentul a avut loc duminică seară, la deschiderea oficială Eurovision 2018.

Sunt copleşită. Este un moment unic, o experienţă pe care nu o voi uita niciodată, iar surpriza pregătită de Rosario, reînnoind cererea în căsătorie chiar aici, a făcut această zi cea mai frumoasă din viaţa mea“, a mărturisit cântăreaţa.

Citește și: The Humans, după prima repetiție la Eurovision: „Avem 30 de secunde geniale”

Reprezentanții celor 43 de ţări participante la Eurovision 2018 au defilat prin faţa jurnaliştilor și fanilor care s-au strâns duminică seară în faţa Muzeului de Artă, Arhitectură şi Tehnologie din capitala Portugaliei.

În premieră, organizatorii celei de-a 63-a ediţie a concursului au schimbat culoarea covorului roşu, în ton cu decorul senin oferit râul Tagus.

Citește și: Eurovision 2018. Cine este  „The Humans”, trupa care a câștigat finala Eurovision 2018

Pe parcursul celor 300 de metri de covor albastru, membrii The Humans au impresionat publicul şi au acordat zeci de interviuri timp de două ore, ajungând la recepţia oferită de organizatori odată cu lăsarea serii.

Am venit să câştigăm, aşa că am anunţat publicul să-şi cumpere din timp biletele de avion pentru România, ca să fim siguri că ne vom revedea în aceeaşi formulă şi la Bucureşti“, au declarat artiştii la finalul defilării.

The Humans va concura în cea de a doua semifinală Eurovision 2018 ce va avea loc pe 10 mai, cu piesa „Goodbye”. Trupa va intra în concurs cu indicativul 02.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!