Sharon Osbourne a vorbit despre aventurile extraconjugale ale soțului ei, rockerul Ozzy Osbourne

De Unica.ro pe
În iulie anul acesta, celebrul rocker Ozzy Osbourne (68 ani) și soția acestuia, Sharon Osbourne (64 ani), au sărbătorit 35 de ani de căsnicie.

Cu toate că în 2016 Sharon a fost pe punctul de a divorța de Ozzy, se pare că aceasta i-a mai acordat o ultimă șansă, după ce de-a lungul anilor l-a iertat de mai multe ori, atât din cauza aventurilor extraconjugale pe care le-a avut, cât și din cauza problemelor legate de dependența lui de droguri.

Într-un interviu recent acordat publicației The Telegraph, Sharon a vorbit deschis, pentru prima dată, despre aventurile pe care Ozzy le-a avut de-a lungul timpului – „Știu că au fost șase. Printre ele, o rusoaică adolescentă, o specialistă în masaj din Marea Britanie și bucătăreasa noastră…”

Sharon Osbourne, despre aventurile soțului ei, Ozzy Osbourne

„A avut aventuri cu femei dintr-o mulțime de țări. Practic, dacă o femeie se oferea să îi facă un masaj sau să îi aducă ceva de mâncare… nu prea avea șansă de scăpare. Dintre toate, m-a șocat legătura lui cu coafeza… pentru că mi-am dat seama că făcea lucrurile acestea pentru a umple un gol”.

Printre toate aventurile de o noapte, rockerul a avut o aventură mai lungă, de patru ani, cu o coafeză în vârstă de 45 de ani. Aceasta a declarat ulterior presei că Ozzy a fost dragostea vieții ei.

Chiar dacă l-a iertat pe Ozzy pentru toate aceste aventuri, Sharon a mărturisit că nu va uita niciodată ziua în care a aflat pentru prima oară că soțul ei o înșală – i-a trimis accidental un email care trebuia să ajungă la una dintre amantele sale.

În ciuda suferințelor pe care i le-a provocat Ozzy de-a lungul anilor, Sharon a postat în iulie, pe Instagram, la aniversarea a 35 de ani de căsnicie, o fotografie din tinerețe, în care apare alături de soțul ei, însoțită de un mesaj emoționant – „Dragul meu Ozzy, îți mulțumesc pentru 35 de ani nebuni și frumoși. Urmează un nou capitol în viața noastră. Te iubesc mai mult azi, decât te-am iubit ieri, și sper să nu uiți niciodată că inima mea aparține inimii tale și, pe măsură ce îmbătrânește, are nevoie de mai multă atenție. Să ai grijă de ea! Aniversare minunată!”.

 

 Foto – Hepta
Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge