Shakira l-ar fi prins pe Pique înșelând-o. „Se dezlănțuie cu colegii, petrece până dimineața”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 iunie 2022, 10:19

Probleme în relația Shakira (45 de ani) – Pique (35 de ani). Cântăreața columbiană l-ar fi prins pe fundașul echipei FC Barcelona înșelând-o cu o altă femeie, potrivit presei spaniole. Shakira și Pique sunt împreună de mai bine de un deceniu, dar nu sunt căsătoriți, și au doi copii – Milan Piqué Mebarak (7 ani) și Sasha Piqué Mebarak (5 ani).

Publicația spaniolă El Periodico scrie că artista l-ar fi prins pe sportiv în prezența unei alte femei, iar de câteva săptămâni Pique s-ar fi mutat singur într-un apartament, unde “se dezlănțuie cu colegii de club și petrece nopți și zile”.

„Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas”, notează ziarul catalan.

Alte surse au mai relatat pentru El Periodico faptul că Pique “a fost văzut culcându-se târziu, la ora două – trei dimineața”, după ieșiri în cluburi de noapte, lucru nepotrivit având în vedere că în zilele următoare are antrenamente.

Shakira l-ar fi prins pe Pique înșelând-o. „Se dezlănțuie cu colegii, petrece până dimineața”

Citeşte şi: Gina Pistol, apariție de senzație împreună cu Smiley pe scena de la Sala Polivalentă

Citeşte și: Alex Delea a câștigat Survivor România 2022

Citeşte şi: Andreea Bănică a primit un cadou de câteva zeci de mii de euro, de Ziua Copilului. „Mi-am dorit foarte tare acest dar!”

Citeşte şi: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale, după o relație de opt ani

Potrivit aceleiași publicații, una dintre cele mai noi piese ale Shakirei conține versuri care ar face referire la infidelitățile lui Pique.

“Ca să te completez, eu m-am sfărâmat în bucățele. Lumea m-a avertizat, dar nu am băgat de seama” / “Am realizat că ești fals, asta e picătura care a umplut paharul / Nu-mi spune mie că îți pare rău/ Poate pare că ești sincer, dar eu te cunosc și știu că mă minți”, cântă Shakira într-una dintre piesele de pe cel mai nou album.

Până acum, cele relatate în presa catalană sunt doar la nivel de zvon, Shakira și Pique neconfirmând separarea dintre ei.

Shakira, probleme cu legea

Shajira nu are probleme doar pe plan amoros. În urmă cu câteva zile, artista a aflat că va fi judecată în Spania pentru că ar fi fraudat statul cu 14,5 milioane de euro. Procurorii susțin că Shakira nu și-a plătit impozitele între ani 2012 – 2014.

Conduita Shakirei în chestiuni fiscale a fost mereu impecabilă în toate țările în care a datorat taxe și ea a avut încredere și a urmat cu fidelitate recomandările celor mai buni specialiști și consilieri, au transmis magistrații într-un comunicat.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!